Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 10. bölüm fragmanı; Tanju, Ali Vefa’ya ihtiyaç duyuyor!

Mucize Doktor 10. bölüm fragmanı; Tanju, Ali Vefa’ya ihtiyaç duyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 14 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 10. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazar Türesan’ın başrollerinde yer aldığı dizi her hafta reyting rekorları kırmakta.

Dizinin 9.bölümü de bir hayli heyecanlı geçti. 9. bölümde verilen organ bağışının önemi çok çarpıcı bir şekilde anlatıldı. Ali Vefa, yine organ bağışı yapmak istemeyen adamı ikna eden kişiydi.

Ferman da kurul toplantısında zor duruma düşen Ali’yi kurtardı, ancak onu cerrahlıktan uzaklaştırarak patalojiye gönderdi. Ali Vefa’nın hayatı öğrenme sürecinde bir aşama daha geçildi.

10. yeni bölümden de ilk görüntüler yayınlandı. Hastaneye gelen özel bir hastayı Tanju sakinleştiremeyince Ali Vefa’nın yardımına ihtiyaç duydu.

Herkesi şaşırtacak anlar yaşanacağa benziyor. Kıvılcım ile Tanju ittifakının bitebileceğini 9. bölümdeki kısa bir konuşmada görmüştük. Tanju da Ali Vefa’yı kabullenmeye başlıyor.

İşte 10. bölüm fragmanı:

9. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Ali sonunda aradığı bisikleti bulur.

Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir.

Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali’nin hastanedeki geleceğidir.

Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju’nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır.

Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır…