Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor asıl bu sahneden sonra başlıyor!

Mucize Doktor asıl bu sahneden sonra başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 19. yeni bölümü 23 Ocak Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizide Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı karakteri ile Ali Vefa arasındaki duygusal yakınlaşmalar artık bir bir kırılma noktasına doğru ilerliyor.

Mucize Doktor’un yeni bölümünde Ali Vefa aşkını Nazlı’ya kırmızı bir gül ile itiraf edecek. Nazlı nasıl yanıt verir bilinmez, ama dizi asıl şimdi başlıyor desek yeridir.

Zira Ali Vefa karakterinin bugüne kadar farklı yönlerini ekranda izleyen ve önemli de bir tecrübe edinen Mucize Doktor hayranları ise, aşk-sevgi çemberinde karakterin neler yapacağına yönelik merakı çok yüksek.

Taner Ölmez’in müthiş performansında izleyiciler Ali Vefa’nın aşık hallerini keyifle izleyecek. Tabii ki Nazlı reddeder mi, alttan mı alır yoksa aynı şekilde karşılık mı verir bilinmez. Ama 3 ihtimalde bile Ali Vefa için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yani Mucize Doktor dizisi bu sahneden sonra geri dönülmez şekilde bir yola girmiş olacak.

İşte 19. bölüm 2. fragmanı: