Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a laf çarptı!

Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a laf çarptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, şu aralar dizilerde yok.Ancak sahnede güçlü bir komedi oyuncu ile hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Tarla Kuşuydu Juliet isimli oyunda rol almaya başlayan Deniz Çakır, çok memnun olduğunu söyledi.

Çakır, “Ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum.Bir taraftan müzikli, çalgılı, danslı, eğlenceli. Seyirci de çok eğlendi, güldü” diye konuştu.

Uzun yıllardır tiyatroda yer almakta olan Çakır, çoğu zaman da dizilerle birlikte tiyatroyu da aynı anda ilerletmişti. 1 yıldır ekrandan uzakta kalan oyuncu, “Senaryo okuyorum ama bu sene içime bir şeyler sinmedi. Sinerse tabii ki olur. Şu prova sürecinde diziyle birlikte yürütmek zor oluyor.Ama oyun çıktıktan sonra ben her zaman ikisini aynı anda yaptım. Bakalım” diye konuştu.

Dijital projelere de yeşil ışık yakan Deniz Çakır, beğenisini kazandığını, sürelerin kısa olmasının iyi olduğunu belirtti ve “Keşke oradan güzel bir şey denk gelse, önemli olan doğru senaryo. Dijitali denemek isterim” ifadesini kullandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a döneceği ile ilgili bir soru sorulunca oyuncu, “Zaten ölmüşüm orada, cenazemi gördüm. Öyle bir şey yok. Herhalde seyirci öyle istemiş” diyerek konuyu kapattı.