Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi asıl şimdi başlıyor, verilen mesaj çok güçlü!

Mucize Doktor dizisi asıl şimdi başlıyor, verilen mesaj çok güçlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin yeni sezonu yakında Fox TV ekranında başlayacak. İlk 28 bölümlük birinci sezonda koronavirüs pandemisi nedeniyle aylarca yayınlanamayan Mucize Doktor özlemi sonunda bitiyor. Dizinin yeni sezonu çok etkili bir bölümle başlayacak.

Mucize Doktor’un 29. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videoda Ali Vefa elinde bir bebek tutuyor. Onur Tuna’nın sesinden Ali Vefa’nın başarıları anlatıldı. “Yapamazsın” denilen her şeyi yapan bir Ali Vefa var… Dizinin vurucu cümlesi ise “Herkesle eşit bir hayat”… Mucize Doktor’da otizimli bireylere yönelik farkındalık sağlamak adına verilen mesajlar çok etkili oluyor.

Türkiye Otizm Derneği’nin de danışmanlığını yaptığı Mucize Doktor dizisinde, Ali Vefa hayatın tüm zorluklarına göğüs geren, otizmin inancın karşısında duramayacağını gösteren bir karakter.

Dünyanın en uzun, en zorlu yolunu geçen Ali Vefa için yaşadıkları bir final değil.. Bir başlangıç… İşte fragmanda da dizinin hayranlarına bu mesaj veriliyor. İlk sezonda izlediğiniz sadece başlangıçtı, ikinci sezonda bambaşka duygularla karşı karşıya kalacaksınız.

“Asıl şimdi başlıyor” işte fragmanda özellikle bu sözün anlamı büyük. Ali Vefa’nın hikayesi ve Mucize Doktor’un büyük macerası asıl şimdi başlıyor… Taner Ölmez’in başrolünde, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Reha Özcan Murat Aygen’in etkili karakterlere hayat verdiği dizinin ikinci sezonundan verilen ilk mesaj çok güçlü ve anlamlı…

İzleyiciler diziyi çok özledi. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise yeni bölümleri iple çeken milyonlar var. Hasretin bitmesi için Eylül ayının gelmesi bekleniyor.

İşte Mucize Doktor 2. sezon fragmanı: