Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi üzerinden Taner Ölmez’e Medcezir hatırlatmaları!

Mucize Doktor dizisi üzerinden Taner Ölmez’e Medcezir hatırlatmaları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medcezir’in sevimli, fırlama, zeki adamı Mert’i canlandıran Taner Ölmez bu karakter ile hafızalara adını adeta kazıttı.

Taner Ölmez’in dizideki performansı muhteşemdi… Canlandırdığı roller arasında Mert karakteri daha önce böyle birisine hayat vermediği için oyuncu için çok özel olmuştu.Ölmez, Mert karakterine de özel olarak hazırlanmış ve başarılı bir çıkışa imzasını atmıştı.

Şimdilerde ise Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisiyle 12 Eylül Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Mucizevi tedavi yöntemlerini uygulayan Ali karakteriyle izleyeceğiz.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan dizinin ilk bölümü büyük merakla beklenmekte.

Taner Ölmez dizisinin 1.bölüm fragmanını instagram hesabından paylaştı. Hayranları ünlü oyuncuya Medcezir dizisini hatırlatan birçok yorumda bulundu.

Mucize Doktor dizisi üzerinden Taner Ölmez'e Medcezir hatırlatmaları! 7

Bir takipçisi, “Medczeir’deki performansınızı aratmayacağınıza eminim,hayırlı olsun” mesajı yolladı.

Bir başka takipçi, “Asla bir Medcezir olmayacak artık bundan sonra oynayacağın filmler” diye yazdı.

Bir hayranı “Abi kan görünce değişik olmuyor muydun, doktor olmuşsun” diyerek Mert karakterine gönderme yaptı.

Medcezir’deki Mert’in kabrisan’dan korkması da ünlü oyuncuya hatırlatıldı.Hatta tuvalette mahsur kalmasına da değinildi.

Taner Ölmez’e anlaşılan Medcezir dizisindeki Mert karakteri üzerinden daha çok yorumlar yapılacak.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, 12 Eylül Perşembe FOX’ta izleyicilerle buluşacak.

İşte Taner Ölmez’in de paylaştığı 1. bölümden ilk görüntüler: