Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Alihan’ı artık unutun! Dr. Ferman ile Onur Tuna fenomen olur!

Yasak Elma’da Alihan’ı artık unutun! Dr. Ferman ile Onur Tuna fenomen olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi “Mucize Doktor”un ilk bölümünün yayın tarihi ortaya çıktı.

Dizi 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. 1. bölümden 1. fragman yayınlandı. Onur Tuna’nın havalı bir rolle dönüş yapması izleyicileri mutlu edecektir. Doktor Ferman dizinin havalı doktoru.

Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterinden sonra Onur Tuna’nın Doktor Ferman ile Alihan’ı kısa sürede unutturabileceği ortaya çıktı. İşinde başarılı,akıllı ve havalı bir doktor karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Onur Tuna, hayranlarından büyük destek gördü.

Dizinin 1. bölüm fragmanını instagram hesabından paylaşan Onur Tuna’ya hayranlarından büyük moral geldi.

Bir takipçisi, “Fragmanı beğendik. Bu fragmanda ağırlığını koymuşsun. Perşembe günlerimizi kaptanımıza rezerve ettik. Sabırsızlıkla bekliyoruz” diye yazdı.

Özellikle Yasak Elma dizisindeki hayranlarının Mucize Doktor dizisine de yoğun bir ilgisi olduğu görülüyor.

Bir başka hayranı, “Sert bir uzman cerrah Dr.Ferman” diyerek oyuncunun tavırlarına gönderme yaptı.

Ferman karakterini çok beğendiklerini belirten izleyiciler, “Yine zalımlığını konuşturuyor bizimki” diyerek oyuncuya ne kadar kendilerini yakın hissettiklerini de sergilemekte.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, 12 Eylül Perşembe FOX’ta izleyicilerle buluşacak.

İşte dizinin ilk bölümünden görüntüler:

@foxturkiye #mucizedoktor Az kaldı!!!