Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi zinciri sonunda kırdı! Bir Zamanlar Çukurova için panikleme zamanı!

Mucize Doktor dizisi zinciri sonunda kırdı! Bir Zamanlar Çukurova için panikleme zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında bu hafta bir değişiklik yaşandı… Bir Zamanlar Çukurova uzun süredir tüm kategorilerde atv’yi birinciliklerle mutlu ediyordu. Hatta bu öyle bir hal almıştı ki Mucize Doktor dizisinin hareketlenmemesi durumunda atv, perşembe akşamlarını tek başına süpürecekti.

Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde ise sonunda senaristler hikayenin monotonlaşmaya başladığının farkına vardı ve önemli değişiklikler yapılmaya başlandı. Ali Vefa karakterinin otizimli olduğu yeniden hatırlandı, Ezgi Asaroğlu’nun ekibe katılmasıyla da hikayede önemli bir açılım sağlandı. İşte bu adımlar da reytinglerde bir yükseliş olarak meyvelerini toplamaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi total ve ABC1 gruplarında dün akşam birinci sırada yer aldı. Ancak Mucize Doktor, hikayesini güçlendirerek yeniden çıkış trendine girdi. AB grubunu dün akşam birinci bitiren Fox TV dizisi adına çok önemli bir ilerleme bu.

Genelde 7’li reytinglere sıkışıp kalan ve bir türlü zinciri kıramayan Mucize Doktor, bu hafta bunu başardı. Artık dizi 8’li reyting oranlarına sahip ve 9’a doğru da önemli bir atak yapacak güçte… Sonuç olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile Mucize Doktor rekabetinin bir kez daha başladığını görüyoruz.

Bu durum atv dizisi için kötü bir haber. Zira, Bir Zamanlar Çukurova güçlü hikayesi ile iyi sonuçlar alıyor. Total ve ABC1’de 11-12 bandında ve kimse şimdilik rakip olamaz. Ancak Mucize Doktor, AB grubunda ilk çelmeyi dün akşam taktı. Küçük farkla da olsa rakibini geçen Fox TV dizisi adına çok önemli bir adım oldu.

Bakalım önümüzdeki haftalarda perşembenin zirvesinde neler yaşanacak?

İşte 10 Aralık Perşembe akşamı en çok izlenen ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor dizisi zinciri sonunda kırdı! Bir Zamanlar Çukurova için panikleme zamanı! 7