Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde herkesi şoke edecek yeni gelişme!

Kefaret dizisinde herkesi şoke edecek yeni gelişme!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinin 4. bölümü 13 Aralık akşamı yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizi, ilk 3 bölümü ile çok beğenildi. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi de olan Kefaret, yeni bölümünde de yine heyecanı düşürmeyecek. Özellikle de Zeynep’in gözaltına alınması izleyicileri şoke edecek.

Zeynep’in gözaltına alınması sonrası Sude ile baş edemeyen Sinan ablasını yardıma çağırır. Ancak bunun çok kötü bir fikir olduğunu anlaması uzun sürmeyecek, Münevver, Sude’nin psikolojisini alt üst edecektir. Ahmet, Zeynep’i emniyetten çıkartır ve karşılığında eski evlerinde baş başa bir zaman geçirmelerini ister.

Kefaret dizisinde herkesi şoke edecek yeni gelişme! 7

Böylece ilişkilerini onarmak için bir şansları olacaktır. Zeynep’in bunu reddetmesi Ahmet’i çileden çıkartacak ve Zeynep için kâbus gibi bir gece başlayacaktır.

Münevver ise yakınlaşmaya başlayan Sinan ve Zeynep’i ayırmak için zaten çok sarsılmış olan küçük Sude’yi daha da üzecek hazırlıklar içindedir.

Kefaret dizisinin 13 Aralık Pazar günü yayınlanacak 4.bölümünden yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz.