Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde baş gösteren büyük sorun!

Mucize Doktor dizisinde baş gösteren büyük sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tüm dünyada Covid 19 nedeniyle yaşanan Pandemi süreci, pek çok sektörü olduğu gibi dizi ve sinema sektörünü de vurdu. Ekranlarda yer alan dizilerin çekimleri bir süre önce askıya alınmıştı. Kimi reyting yapmayan diziler bu boşlukta final yaptıkları haberleriyle gündeme gelirken, kimilerinin de yavaş yavaş set hazırlığı yaptığı ve Temmuz gibi sete girmeyi planladıkları haberleri gelmeye başladı.

Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor da sezonun en sevilen dizileri arasındaydı. Ancak onu pek çok diziden ayıran ve pandemi sürecinde ön plana çıkan bir özelliği var. Mucize Doktor’un tamamına yakın bir kısmı gerçek bir hastanede çekiliyor. Halihazırda acil ve ameliyathaneleri ile hizmet veren hastanenin bir katı ve bazı bölümleri, dizi çekimlerine ayrılmıştı.

Ancak Covid 19 virüsü nedeniyle şu dönemde dizinin hastanede çekilmesi hem hastane çalışanları hem orada yatan hastalar hem de dizinin oyuncuları ve teknik ekibi için zor koşulları beraberinde getirecek.

İşte tüm bu gelişmeler altında dizinin akıbeti merak konusuydu. Türsak Vakfı’nın Youtube kanalında Bora Talat Oyacı’nın söyleşisine konuk olan Sinem Ünsal, dizinin başlama tarihini merak edenlere yanıt verdi.

Dizide Doktor Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal, karantina sürecini evinde geçirirken beklemeye de devam ediyor. Sinem Ünsal, Mucize Doktor’un akıbetiyle ilgili şunları söyledi:

“Sanırım yapım bunu daha doğru açıklayacaktır ama görünen o ki önümüzdeki sezona kadar çünkü süreç bunu gösteriyor, herhalde biz çıkmayız (sete) diye düşünüyorum. Çünkü hem hastanede çalışıyoruz, çok hassas bir şey yapıyoruz, hem de zaten sağlığımızı önemseyen işverenlerimiz var. Hepimiz de aynı dertteyiz. O yüzden galiba her şey durulduğunda, hayat biraz daha eskiye döndüğünde sete çıkarız. Bilemiyorum tam tarih veremiyorum. “