Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nde Memati rolü hala Gürkan Uygun’un hayatını etkiliyor!

Kurtlar Vadisi’nde Memati rolü hala Gürkan Uygun’un hayatını etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid karakterini canlandıran Gürkan Uygun, youtube’da diziden arkadaşları ile birlikte sohbete katıldı. Bugüne kadar altı çizili karakterler canlandırdığını belirten Gürkan Uygun,insanların algısında başka bir yere oturduğunu düşünüyor.

“Sizi oradaki insan gibi görüyorlar” diye konuşan Gürkan Uygun, sokaktaki vatandaşın da kendisini soğuk ve vurup-kıran birisi gibi zannettiğini anlattı. Gürkan Uygun, “İnsanlar dışarıda da sizin kişiliğinize dair bilgi sahibi olamıyor. Çok da özel hayatınız ile gündeme gelmediğiniz zaman, insanların gözünde biraz muamma gibi oluyorsunuz. Dışarıda bazen garipsiyorum ben” diye konuştu.

Kurtlar Vadisi dizisinde Memati’yi canlandırdığı dönemde sokakta ilginç tepkiler aldığını ifade eden Gürkan Uygun, tam 9 yıl bu karakterde yer almıştı.

Gürkan Uygun, şöyle konuştu: “Kendim öyle bir adam değilim. Ama adam çok sert bir adam, yüzü gülmüyor, gergin bir adam. Bir yere giriyorsunuz, bir şey alacaksınız. Siz gayet normal kendiniz gibi gidiyorsunuz. ‘Bir ekmek alabilir miyim?’diyor. Garipsiyor, rica edince. ‘Bi ekmek ver’ desem her şey çözülecek aslında. Böyle çok şey yaşadım. Komik durumlar yaşıyorum.”

Oyuncunun senariste hizmet ettiğini ifade eden Gürkan Uygun, işin yaratım kısmında olan senaristlerin daha önemli olduğunu ve işin asıl kısmının da senaryo olduğunu sözlerine ekledi.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.