Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde başarı için Taner Ölmez’in inandırıcılığı şart!

Mucize Doktor dizisinde başarı için Taner Ölmez’in inandırıcılığı şart!

tarafından ker_def

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi “Mucize Doktor”un ilk bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan dizinin 2. fragmanı da beğeni topladı.

“Mucize Doktor”un ilk bölüm tanıtımında başrolde yer alan Taner Ölmez’in izleyicinin alışık olmadığı bir rolle ekrana geleceğine şahit olmak mümkün.

Ölmez’in rol aldığı karakterin sevilmesi dizinin de ilerlemesi için şart.

Zira tüm olaylar mucize bir doktor ve onun hayat kurtarması üzerine kurulu…

Sağlık camiasından eleştiriler gelmemesi adına da tüm ayrıntıların iyi hesaplanması, tıp biliminin dışına çıkılmaması, fantaziler üretilmemesi şart.

Mucize Doktor dizisinde başarı için Taner Ölmez'in inandırıcılığı şart! 8

Oyuncunun şimdiden sosyal medya üzerinden topladığı övgüler, yeni sezonda izleyicileri ekrana kilitleyeceğinin sinyallerini verdi.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” dizisi, çok yakında FOX’ta.

Mucize Doktor dizisinde başarı için Taner Ölmez'in inandırıcılığı şart! 9