Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk – Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir – Can Yaman çiftini 2’ye katladı!

Burcu Özberk – Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir – Can Yaman çiftini 2’ye katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sosyal medya artık çağımızın en önemli gerçeklerinden birisi… Sosyal medyada kim gündem olabiliyor ise başarılar da onu takip ediyor.

Dergi röportajlarından, reklam çekimlerine, dizilerde başrol almaktan, iddialı filmlerin kadrosuna girmeye kadar sosyal medyada gündem yaratmanın oyunculara getirileri bir hayli yüksek olmakta.

Geçtiğimiz 1 yıl boyunca bu noktada kuşkusuz ki Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş bir üstünlüğü vardı. Erkenci Kuş dizisi sayesinde oyuncular sosyal medyada gündem olmuş, en çok konuşulan isimler olarak öne çıkmıştı.

Ancak bu yaz başında Kanal D ekranında Afili Aşk dizisinin başlaması ile tablo değişti.

Burcu Özberk - Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir - Can Yaman çiftini 2'ye katladı! 10

Başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. İkili uyumlu halleri ve sempatiklikleri ile gönülleri kazanarak Can Yaman – Demet Özdemir birinciliğine de son verdi.

Sosyal Medya araştırmaları ile bilinen Somera’nın 15 Temmuz – 15 Ağustos tarihlerini kapsayan “En popüler Kadın ve Erkek Oyuncular” analizinden elde edilen sonuçlar Afili Aşk dizisinin etkisini de sergiliyor.

1 aylık dönemde;

Burcu Özberk, en yakın rakibi Demet Özdemir’in neredeyse 2 katı kadar çok konuşulmuş…

Burcu Özberk - Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir - Can Yaman çiftini 2'ye katladı! 11

Çağlar Ertuğrul ise en yakın rakibi Can Yaman’dan 2 kattan daha fazla konuşulmuş…

Burcu Özberk - Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir - Can Yaman çiftini 2'ye katladı! 12

En Popüler Dizi Çiftleri arasında da Ayşe ve Kerem ikilisi Can ve Sanem ikilisine 2 kat fark atmış durumda.(14-21 Ağustos tarihleri arasındaki verilere göre)

Burcu Özberk - Çağlar Ertuğrul çifti, Demet Özdemir - Can Yaman çiftini 2'ye katladı! 13

Bu durumda gösteriyor ki 2019-2020 yeni sezonunun en gözde çifti şimdilik Afili Aşk dizisinden çıktı. Yeni dizilerde daha çok sevilen bir çift çıkana kadar Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, sosyal medyanın dilinden düşürmediği ikili olacak.