Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde eski günlere geri döndük!

Mucize Doktor dizisinde eski günlere geri döndük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 17 Eylül Perşembe günü yayınlanan 29. bölümü, ikinci sezonun da ilk bölümü olarak büyük ilgi görmüştü. Ancak dizideki aksiyon dolu sahneler, patlama ve Kıvılcım’ın ölümü gibi üst üste gelen konular izleyicileri biraz rahatsız etti.

Aslında planlamalarda ikinci sezonun çok çarpıcı bir bölüm ile başlaması kararlaştırılmıştı. Sonrasında da birinci sezonda pandemi nedeniyle anlatılamayan 13 hikayenin yeni hikayelerle birlikte harmanlandığı bölümlerle devam etmesi uygun bulunmuştu.

Bu plana göre hareket eden ikinci sezonun açılış bölümündeki şaşalı görüntüler ve aksiyon dolu anlar, izleyicileri o kadar da memnun etmedi. Zira dizinin hayranları ilk sezondaki gibi insan hikayelerinin anlatılmasını istiyor ve ekstra absürd sahnelerle dizinin boğulmamasını istiyor.

Sosyal medyaya da yansıyan eleştiriler 30. bölüm ile birlikte sona erebilir. Zira dizi, izleyicilerinin beklediği gibi eski görüntüsüne kavuşacak.

Mucize Doktor dizisinin 30. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümün birinci sezonu andıran sahnelerle dolu olduğunu görebilirsiniz.