Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde her şeyi silin, başa dönüyoruz!

Mucize Doktor dizisinde her şeyi silin, başa dönüyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinin, şimdiye kadar 44 bölümü yayınlandı ve büyük de ilgi gördü. Dizinin 2021 yılında da başarılı bir şekilde yoluna devam edeceği de gelen sonuçlardan anlaşılıyor.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterine hayat verdiği yapımda, dizinin ilk dönemine benzer günler geliyor… Ferman’ın Ali’yi istemediği, ona kötü davrandığı ve izleyicilerin de nefretini kazandığı anlara yeniden tanıklık edebilirsiniz. Tanju’nun ekiplerin tüm sorumluluğunu verdiği Ferman, Nazlı ile konuşuyor. “Ali’yi göndereceğim bu hastaneden, asistanım sen olacaksın” şeklindeki sözleri, aslında geçen yıl yayınlanan bölümlerdeki olayları anımsatıyor.

Onur Tuna’nın başarıyla canlandırdığı Ferman karakterinin hedefi nedir, Ali’yi neden hastaneden göndermek istiyor ve buna tepkiler nasıl olacak, 14 Ocak Perşembe akşamı detayları ekranda izleyebileceksiniz. 45. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Ali Vefa’yı zor günler bekliyor.

Nazlı’dan ayrıldıktan sonra Ezo fırtınasına tutulan ve savrulmaya da devam eden Ali, hastanenin en çalışkanı olduğunu söyleyerek, bir anlamda arkadaşlarını da gücendiriyor.

Nazlı’nın bu duruma nasıl tepki vereceği, Ali’nin kendini nasıl savunacağı merakla beklenirken, bir de yüz nakli konusu işlenecek ki, izleyenler büyük bir dram ile yüzleşecek. İşte 45. bölüm fragmanı: