Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin durumu İyi Günde Kötü Günde felaketine benzemeye başladı!

Sol Yanım dizisinin durumu İyi Günde Kötü Günde felaketine benzemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında başlayan ve kendini anlatamayan diziler arasına katılan Sol Yanım, bir türlü umut vermiyor. Oysa ki dizinin 6. bölümü için büyük bir hazırlık yapılmıştı. Yönetmen koltuğuna Barış Yöş oturdu ve Serra karakterine hayat veren Özge Yağız da yeni bir imaja büründü. Hikayede aşk da başladı ve gençleri diziye çekmek için ekip elinden geleni yapıyor.

Yılbaşı günü bile sette çalışan Son Yanım ekibi, 6. bölümden çok umutluydu. Dün akşam Star TV’de yayınlanan yeni bölümün reyting sonuçları ise hiç de iyi gelmedi. Beklentileri karşılayamadığı artık açık olan Sol Yanım için Star TV’nin gün değiştirmek gibi bir seçeneği dışında fazla yapacak bir şeyi kalmadı.

Sezon başında romantik komedi dizisi İyi Günde Kötü Günde’yi ekrana taşıyan Star TV; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolünde yer aldığı yapımı düşük reytingler nedeniyle 6.bölümde yayından kaldırmıştı. Sol Yanım dizisinin akıbetinin de yavaş yavaş bu yapıma benzemeye başladığı gözlemleniyor.

Reytinglerini bir türlü artıramayan Sol Yanım dizisinin hafta içi çok zor bir gün olan Perşembe akşamları ekranda olması nedeniyle işinin kolay olmadığını zaten biliniyordu.

2-3 arası reytinglerle yoluna devam etmeye çalışan dizi için Star TV daha ne kadar sabır gösterir bilinmez. Ancak İyi Günde Kötü Günde için büyük eleştiriler almasına rağmen 6. bölümde final kararı alan Star TV’nin, Sol Yanım dizisi için ne kadar bekleyeceği de meçhul…

Diziyi seven ve ilgiyle izleyen geniş bir kitle var. Ancak reyting sonuçları onları da kaygılandırıyor. Umarız Star TV, İyi Günde Kötü Günde gibi bir çırpıda diziye son vermez, ya gün değiştirir ya da biraz daha sabır sergiler.