Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde mucizeler bile işe yaramıyor!

Mucize Doktor dizisinde mucizeler bile işe yaramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV’de yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 26.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa, bir çocuğu kurtarmak isterken yaptığı hatanın bedelini ödeyecek.

Çocuğun hayatını kurtarmak isterken kendini riske atan Ali Vefa, Tanju’dan ciddi bir darbe yiyecek. Ali Vefa, her bölümde bir mucizeyi gerçekleştirmiş olsa da hala kendini kanıtlayabilmiş değil. Davranışları nedeniyle yargılanıyor. 26.bölümde de Ali ve Nazlı arasındaki ilişkiyi öğrenen Tanju, bu ikilinin üzerine gidecek.

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’nın mucizelerine karşı onu cezalandırmaya çalışan bir bakış açısı izleyicileri de sinir edecektir.

Mucize Doktor’un yeni bölümünde hem gerilim hem duygu yoğunluğu hem de saf bir aşktan sahneler izleyeceksiniz. İşte Mucize Doktor’un 26.bölümden 2. fragman:

İşte 26.bölüm özet bilgileri: Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır.

Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır.

Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.