Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’den Hizmetçiler dizisine, Ayşenil Şamlıoğlu’nun büyük başarısı!

Jet Sosyete’den Hizmetçiler dizisine, Ayşenil Şamlıoğlu’nun büyük başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi 3. sezondur yayınlanıyor. Şu aralar Puhu TV’de ve Star TV ekranında 3. sezon bölümlerini bulabilirsiniz. Dizide Cengiz’in annesi Zahide Özpamuk karakterine Ayşenil Şamlıoğlu hayat veriyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı da Kanal D ekranında ilk bölümü yayınlanan Hizmetçiler dizisinde Nimet Atahanlı karakteri ile yer aldı. Jet Sosyete’de güldüren Şamlıoğlu, Hizmetçiler dizisinde ise otorite sergiliyor.

Bir diğer ilginç nokta ise ünlü oyuncunun belki de çok az kişiye nasip olacak bir başarısıyla ilgili… Jet Sosyete 3. sezon yeni bölümleri Cuma akşamları Puhu TV’de yayınlanıyor. Ayşenil Şamlıoğlu, başrolde ve dizinin en sevilen isimlerinden.

Cumartesi günleri bu sefer Hizmetçiler dizisi ekrana geliyor ve yine Ayşenil Şamlıoğlu ekranda, bu sefer bambaşka bir rolle ve farklı bir imajla…

Ardından Çarşamba akşamları bu sefer Star TV ekranında Jet Sosyete’nin 3. sezon eski bölümleri izleyicilerle buluşuyor. Yine Ayşenil Şamlıoğlu prime-time’da ekranda izleyicilerin karşısında…

Ünlü oyuncu iki dizide yer alıp 1’i dijital, 2’si ulusal kanal olmak üzere toplam 3 gün prime-time zamanında izleyici karşısına çıkarak önemli bir başarının da sahibi oldu.