Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile Sinem Ünsal’ı çok etkileyen olay!

Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile Sinem Ünsal’ı çok etkileyen olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mucize Doktor dizisinin 1. sezonunda izleyicilerin unutamayacağı bir çok sahne yaşandı. Ancak tüm bu sahneler içinde en özel olan ve en farklı olan ‘dokunmadan dans’ anlarının sergilendiği sahneydi…

Ali Vefa karakterinin dokunamama sorununa Nazlı bir çözüm buldu ve herkesin buluştuğu gecede Ali Vefa ile Nazlı sahnede dans etti. Ancak bu öyle bir danstı ki, iki karakter de birbirlerine dokunmadan, ama dokunuyormuş gibi dans yaptılar. İşte bu özel sahne izleyicileri olduğu kadar oyuncuları da çok etkiledi.

Mucize Doktor dizisinin 2.sezon çekimleri başladı ve oyuncular sette buluştu. Sosyal medyada gelen soruları instagram canlı yayınında yanıtlayan Taner Ölmez ile Sinem Ünsal, kendilerini en çok etkileyen sahneyi de anlattı.

Taner Ölmez, “Dokunmadan dans sahnesi, ben okurken o kadar değerini anlamadığım bir sahneydi. Çekerken, bittikten sonra dedim ki, ‘Bu sahne çok iyi, güzel bir sahneymiş.’ Dizinin en iyi sahnelerinden birisiydi” şeklinde konuştu.

Bu sözleri onaylayan Sinem Ünsal da aynı fikirde. Başarılı oyuncu, “Benim de çekerken en çok etkilendiğim sahneydi. Çok güzeldi” diye konuştu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#TanerÖlmez ve #SinemÜnsal ile canlı yayın kaçıranlar için burada! ???? @taner_olmez @sinemunsal

MF YAPIM (@mfyapimtelevizyonvefilmcilik)’in paylaştığı bir gönderi ()