Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisini bekleyen büyük sorunlar var!

Mucize Doktor dizisini bekleyen büyük sorunlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yeni sezonda ekranda en merak edilen yapımların başında Mucize Doktor dizisi geliyor.

Ünlü ABD dizisi House, 16 Kasım 2004 ve 21 Mayıs 2012 tarihleri arasında tam 8 sezon dünyayı kasıp kavurmuştu. 177 bölüm olarak çekilen House dizisinde Hugh Laurie’nin canlandırdığı Gregory House, dizi hayranları arasında büyük bir efsane… Güney Kore dizisi Good Doctor’da bu noktada karşılaştırma için hatırlanacaktır.

Türkiye’de çok tutan Doktorlar dizisinin ne kadar çok ilgi gördüğü de biliniyor. 26 Aralık 2006 ve 14 Şubat 2011 yılları arasında tam 3 sezon boyunca devam etmişti. Kutsi, Yasemin Ergene, Melike Güner, Gözde Mukavelat, Bekir Aksoy, Cüneyt Türel gibi isimler yer almıştı.

2019-2020 sezonunda ise ekranların en dikkat çeken dizilerinden birisi de Mucize Doktor olacak.

İlk fragmanı yayınlanan dizi için meraklanan izleyiciler en çok da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor.

Mucize Doktor dizisini bekleyen büyük sorunlar var! 7

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı “Mucize Doktor”un tanıtımları ilgi gördü.

Duygu yüklü bir dizinin geldiği anlaşılıyor. Başrol oyuncuları önemli isimler… Fox TV, diziler konusunda bir hayli tecrübeli ve önemli yapımlara imza attığı bir dönemde…

Ancak Mucize Doktor dizisinin işi pek de kolay değil. Önünde House gibi çok izlenen bir yapım var. Ülkemizde de bu diziye tutkulu çok sayıda dizisever bulunuyor. İster istemez House ile Mucize Doktor karşılaştırması yapılacaktır.

Ayrıca tıbbi bir dizi olması nedeniyle çok detaylı, ince eleyip sık dokunması gereken konulara girilecek.

Sonuçta hatalı bilgilerin yayılması Sağlık Camiasını ayağa kaldıracaktır.

Taner Ölmez’in başrolde olması diziye ayrı bir hava kattı.Ölmez’in izleyicide önemli bir karşılığı bulunuyor. Bu da bir avantaj…

Karamsar olan ve projenin tutmayacağını düşünen de önemli bir kitle olduğunu hatırlatalım.

Mucize Doktor dizisinin işi hiç de kolay olmayacak.

Mucize Doktor ilk fragman:

Dizinin Hikayesi:

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu edilmektedir.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği ve kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ile Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” dizisi, Eylül ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.