Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin aldığı reyting oranları Bir Zamanlar Çukurova’ya mesaj gibi!

Mucize Doktor dizisinin aldığı reyting oranları Bir Zamanlar Çukurova’ya mesaj gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 1.bölümüyle büyük ilgi gördü.İkinci bölüm şayet Bir Zamanlar Çukurova’nın 2. sezon başlangıcına denk gelmese belki de bu reyting oranları bir hayli artardı.Ancak 19 Eylül Perşembe akşamı müthiş bir yarışın da işaret fişeği ateşlendi.Mucize Doktor dizisinin başlangıç reytingi gösteriyor ki artık Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova için garanti birincilik getirmeyebilir.

Önümüzdeki hafta iki dizinin müthiş yarışını izleyeceğiz. Star TV Benim Tatlı Yalanım ile ne kadar bu yarışın içinde olabilir bu konu tartışılır. Ancak TRT1 ekranındaki Şampiyon dizisinin beklentilerin altında kalması perşembe akşamları yarışın Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor arasında geçmesine sebep olacağa benziyor.

İŞTE MUCİZE DOKTOR’UN MÜTHİŞ REYTİNG BAŞARISI

Mucize Doktor dizisinin aldığı reyting oranları Bir Zamanlar Çukurova'ya mesaj gibi! 7

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un merakla beklenen dizisi “Mucize Doktor”, geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizi daha ilk bölümüyle ABC1 hedef kitlede 8,53 reyting ve 24,00 share, AB hedef kitlede 8,35 reyting ve 24,37 share, TOTAL hedef kitlede ise 7,69 reyting ve 22,19 share alarak Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi aynı zamanda Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girerek uzun soluklu olacağının sinyallerini verdi.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal
Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.