Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin arkasındaki büyük güç!

Mucize Doktor dizisinin arkasındaki büyük güç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Mucize Doktor dizisinin senaryosunu Good Doktor isimli diziden uyarlayan ve yeni baştan şekillendiren isim Pınar Bulut… Fox TV’de yayınlanan dizi, Türkiye’de 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı oldu.Toplam 28 bölüm yayınlanan Mucize Doktor, koronavirüs pandemisi nedeniyle 1.sezonunu tamamladı.

Ağustos ayında yeniden dizinin çekimlerine başlanması bekleniyor. Ali Vefa karakterini Taner Ölmez başarıyla canlandırıyor. Nazlı karakterinde ise Sinem Ünsal bulunuyor. Ünsal da bu dizi sayesinde popüler oldu.Ali Vefa ile Nazlı arasındaki aşk ise izleyicileri bir hayli meraklandırmıştı. Bu aşkta neler olacağının detayları 2. sezonda ortaya çıkacak.

Katıldığı sohbet programında konuşan ünlü oyuncu Sinem Ünsal, bir senaryoda olmasını istediği her şeyin Mucize Doktor’da bulunduğunu söyledi.

Senaryoyu okudukça sahnelerin kafasında canlandığını ifade eden oyuncu, “Nazlı’yı anladım derinlemesine, büyük bir oranda. Çok etkilendim, çok duygulandım, çok güldüm ilk bölümde daha. Çok hassas bir konuyu işliyor. Acayip merak ettim ve her sayfasını merakla okudum. Bu kadar hassas bir şeyi nasıl ele alacak? Gerçekten o kadar da hassas işlemişti Pınar. Bayılarak okudum. Hayran kaldım senaryoya. Çok naifti” açıklamasını yaptı.

Mucize Doktor dizisinin arkasındaki büyük güç! 8

1982 yılında doğan Pınar Bulut, birçok ünlü dizinin senaryosunu yazdı. Bunlar; Ezel, Suskunlar, 20 Dakika, Maral, Racon, Yıldızlar Şahidim ve Mucize Doktor

Dizinin başarılı olmasının altında Ali Vefa karakterini harika bir performans ile canladıran Taner Ölmez bulunuyor. Otizmli bir bireyi ekran başındaki izleyicilere gerçekmiş gibi sunan Taner Ölmez’in başarısı, dizinin de sürükleyici noktası…

Mucize Doktor dizisinin arkasındaki büyük güç! 9

Sinem Ünsal da Nazlı karakteriyle izleyicileri çok etkiledi. Ünsal, otizimli bir bireyi bu kadar güzel anlatılmasından çok etkilendi. Oyuncu,Ali Vefa’ya insanların yaklaşımları ve çevresinde gelişenlerin senaryoda çok iyi yansıtıldığını düşünüyor.

Sinem Ünsal, “Otizmli bireyi o kadar güzel anlatmış ki ve onun çevresinde gelişenleri, ona yaklaşımları. Başlarda çok yabancılıyordu tabii herkes, onu çok güzel vermişti. Nazlı’nın ya da başkalarının onu anlamamasını ve daha sonra onu organik olarak anlamalarını. Çok beğenmiştim” diye konuştu. Aslında bu sözler senaryoyu yazan Pınar Bulut’a bir övgü oldu.