Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin üzerine büyük bir kabus çöktü!

Mucize Doktor dizisinin üzerine büyük bir kabus çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 2. sezonu devam ediyor.İlk sezona oranla izleyici ilgisinin önemli bir bölümünü kaybeden dizi, yine de iyi reytingler elde eden sezonun başarılı işlerinden birisi.

Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile renk kattığı diziye, geçtiğimiz hafta ise annesi Vuslat rolünde Zerrin Tekindor geldi. Vuslat, sert bir karakter ve dizide birçok şeyi de değiştirecek. Zira Mucize Doktor dizisinin üzerine Vuslat karakterinin bir kabus gibi çökeceğini izleyeceksiniz.

Vuslat’ın Ali Vefa’ya karşı sert davranışları da izleyicileri bir hayli rahatsız edecek gibi duruyor. Peki 28 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden bazı detaylar:

Mucize Doktor dizisinin üzerine büyük bir kabus çöktü! 7

Beliz, Vuslat’ın teklifini kabul etmemekte kararlıdır. Ama yeni aksaklıklar hastanenin peşini bırakmayınca Beliz’in eli zorlanmaya başlar. Diğer taraftan yeni başasistan Nazlı’nın işi başından aşkındır ve ceza nöbetinden ceza nöbetine koşan Ali’nin aklı fikriyse Nazlı’nın onu unutup unutmadığındadır.

Annesinin girişimlerinden habersiz Ezo, Ali’ye Nazlı konusunda yardım etmeye karar verir. Ama Vuslat’ın hem Ali hem de hastane için bambaşka planları vardır.