Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor için Fox TV’den şoke eden yeni karar!

Mucize Doktor için Fox TV’den şoke eden yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV, bu sezonun en başarılı yapımı olan Mucize Doktor dizisiyle ilgili yeni bir karar aldı.Dizinin ilk bölümden itibaren tekrar bölümleri Perşembe akşamları saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Bu karar da gösteriyor ki, yeni bölümlerin çekilmeme ihtimali yüksek.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin tekrar bölümleri 9 Nisan Perşembe akşamından itibaren başlıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle setlerde uzun süre daha çalışmanın olmayacağı da aslında bu gelişme ile kendini belli etmekte. Sürecin nasıl işleyeceğini kimse bilmiyor.Ancak her geçen gün artan vaka ve ölüm sayıları da toplumda tedirginliği iyice artırmakta.

Fox TV’nin şu ana kadar 28 bölüm yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 1.bölümünden itibaren tekrara başlaması bu sezonun artık kapatıldığı anlamı mı taşıyor, bu durum Nisan ayındaki gelişmelerle netleşir. Ancak kanalların sürdürmeleri gereken yayınları var ve mutlaka uzun vadeli bir akış oluşturmak gerekiyor. Mucize Doktor’un da bu nedenle ilk bölümden itibaren tekrarının kararlaştırıldığı düşünülmekte.

Mucize Doktor 1.bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.9 Nisan Perşembe akşamı macera yeniden hem de en başından başlıyor.