Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor kritik eşikte, sakın bu hatayı yapıp da kimseyi küstürmeyin!

Mucize Doktor kritik eşikte, sakın bu hatayı yapıp da kimseyi küstürmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Mucize Doktor dizisinde izleyiciler Ali Vefa ile Nazlı arasında bir aşkın yaşanmasını o kadar çok arzu ediyor ki, sosyal medyada bununla ilgili türlü türlü yorumlar okuyabilirsiniz.

Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın öne çıktığı bu aşk kıvılcımlarının bir sonuca bağlanmasını isteyen dizinin takipçileri, izleyiciyi olayacak şekilde rüya içerikli sahneler görmeyi hiç istemiyor.  27 Şubat’ta yayınlanacak 24.bölümde Ali Vefa ve Nazlı sahnelerinin rüya olma ihtimali yüksek. Ancak sosyal medyada izleyicilerin yorumlarına bakılır ise diziye isyan yakında başlayabilir. Sosyal medyada espri mahiyetinde “Ali Vefa ile Nazlı sahneleri gelmezse seti basarız” gibi söylemleri görebilirsiniz.

Reytingleri ile rekor üstüne rekor kıran Mucize Doktor, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olduğunu kanıtladı. Bunun altında yatan sebep ise ekran başındakiler bazı duyguları ve konuları ilk kez deneyimliyor olması. Burada savant sendromlu doktor Ali Vefa karakterinin hayata bakışı, onu nasıl anladığı ve sorunlara nasıl tepki verdiği gibi birçok detaya dikkat ediliyor.

Nazlı ve Ali Vefa aşkı bu yüzden izleyiciler için sıradan bir durum değil. Daha önce bir dizide aşk sahnesi izleyenler burada da olsun mantığı ile aslında bu görüşlerini savunmuyor. İlk kez otizimli bir birey ile aşk halleri yansıtılacak.Ekranda daha önce böyle bir deneyim sunulmadı.

İzleyici de haliyle Tohum Otizm Vakfı danışmanlığı ve iş birliği ile otizmli bireylerin dünyalarını anlamaya, onların hayatlarına ortak olmaya kapı açan bu yapımda belki de hayatında ilk kez böyle bir aşk deneyimini bulacak.

İşte bu nedenle ne Nazlı-Ali Vefa aşkı sündürülerek uzatılıp tepki çekilmeli, ne de izleyicinin bu büyük merakını köreltecek adımlar atılmalı. Senaryo hazırlayanların bu iki noktayı dikkate almaları gerektiğini düşünüyoruz.