Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da rüyayı bozan izleyicinin asabını da bozar!

Mucize Doktor’da rüyayı bozan izleyicinin asabını da bozar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Mucize Doktor dizisinde Nazlı ve Ali Vefa arasındaki aşkın başlaması ve artık sevgili olduklarını birbirlerine ilan etmeleri gerçekleşecek mi? Dizinin 27 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 24.bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı.

Ali Vefa ve Nazlı’nın bir odada birbirlerine aşklarını ilan ettikleri, ‘Artık birlikteyiz’ diyebildikleri o anlar izleyicileri mest etti. Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa, “Her şey rüya gibi” diyerek izleyicilerin de aklındaki sözü etti.

Ancak Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı’nın “O rüyayı ben de görüyorum Ali, bu ikimizin rüyası” şeklindeki sözleri ise akılları kurcaladı. Acaba senaristler heyecanı artırmak için mi böyle bir rüya sahnesi düşünmüştü, yoksa o anlar gerçekten yaşanacak mı?

İzleyiciler de sosyal medyada bu ikileme düştü. Bir izleyici, “Mümkünse siz bu rüyadan uyanmayın” diyerek beğenisini iletti.Senaristlere göndermede bulunan bir başka izleyici ise “Sayın senarist rüyayı bozarsan rüyanda beni görürsün” diyerek esprili bir gönderme yaptı.

Bazı izleyiciler bu sahnenin rüya olduğuna emin olduklarını belirtirken, bazıları ise “Böyle bir durumda seti basarım bu da benim fragmanım” diyerek tepki göstermesi de dikkat çekiciydi.İşte Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı: