Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor sezon finali mi yaptı? Taner Ölmez ilk kez konuştu!

Mucize Doktor sezon finali mi yaptı? Taner Ölmez ilk kez konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisine ne olacak? Şimdilerde dizinin hayranlarının en çok sorduğu soru bu. Koronavirüs salgını öncesinde dizinin 28 bölümü yayınlandı. Virüsün Türkiye’de ortaya çıkmasıyla birlikte de sette çekimler durduruldu. Tüm oyuncular evlerinde gelecek haberi bekliyor.

Taner Ölmez ilk kez dizinin akıbeti ile ilgili düşüncelerini TÜRSAK Vakfı’nın youtube kanalındaki Senaryo Buluşmaları isimli programda açıkladı.Ali Vefa karakteri ile sezonun en başarılı ismi olan Taner Ölmez, diziyi çok ortada bir yerde bıraktıklarından yakındı.

Ünlü oyuncu, “Ben de bilmiyorum, bekliyorum. Evde bekliyorum. İyi haberler geliyor, içimiz rahatlıyor. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Belki bu sezon final yapabiliriz diye düşünüyorum. Biraz ani oldu ve yarıda bıraktık her şeyi. Bi final çekilir ve sonra sezona devam edilir” diye konuştu.

Taner Ölmez, sezon finali bölümünün çekimlerinin yapılabileceğini sonrasında setin yaz arası verip, 2020-2021 sezonunda yeniden toplanılabileceğini anlattı.

Dizinin senaryo yazarı Pınar Bulut da kimsenin ne yapacağını bilmediğine vurgu yaptı.

Pınar Bulut, “Çok belirsiz biraz gidişata göre şekillenecek. Bizim bir hazırlığımız var, hevesimiz de var işe devam etmekle ilgili. Ama bu bizim verebileceğimiz bir karar değil. Ne Taner’in ne benim ne de yapımcının… Dolayısı ile biz de haber bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: