Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor ve sinema filmi arasında koşturan Onur Tuna’ya bir haller oldu!

Mucize Doktor ve sinema filmi arasında koşturan Onur Tuna’ya bir haller oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Onur Tuna, şu sıralar hayli meşgul ve yoğun günler geçiriyor. Yaz tatilinin ardından setlere hızlı bir giriş yapan oyuncu, hem dizi hem de sinema filminin setine koşturuyor. Bilindiği gibi Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Ferman karakterini oynamakta.

Ayrıca kısa bir süre önce de Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan aynı adlı bir sinema filminde oynamaya başladı. Bu kez filmde Soner isimli bir kişiyi canlandırıyor. Onur Tuna’nın nasıl bir karakterle sinemaya geleceği merak konusu.

Tuna’nın oynadığı film bir komedi. Daha önce Yasak Elma dizisinde de oynayan Onur Tuna’nın komedideki performansı merakla bekleniyor. Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci gibi isimlerin de rol aldığı filmin çekimleri ise bir kaç hafta önce başlamıştı.

Şimdilerde iki set arasında koşturan oyuncunun muhtemelen dinlenmeye de çok vakti kalmıyordur. Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu yoğun günlerinde durup düşünmeye bir fırsat bulmuş olacak ki derin düşünceler içine dalmış…

Oyuncunun verdiği poza yaptığı yorum, aslında onu takip edenleri çok da şaşırtmamıştır. Zira derin mesajlar gizli yorumları seven bir isim Onur Tuna.

İşte son paylaşımı:

inandığım her şey aslında bi düşünce

Mucize Doktor ve sinema filmi arasında koşturan Onur Tuna'ya bir haller oldu! 7