Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor…

Masumlar Apartmanı’nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam ilk bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, tek kelimeyle izleyenleri ekrana kilitledi! Yaşanmış gerçek bir hikayeden senaryolaştırılan dizinin oyuncuları ve konusu, izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı. Tanıtımlarıyla da dikkat çeken dizi, daha ilk bölümden izleyiciyi yakalamayı başardı.

Dizide başrollerde yer alan Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah karakterlerine öylesine oturdu ki daha ilk bölümden izleyici bu dört oyuncunun performanslarını alkışlamaya başladı. Her ne kadar daha çok komedide görmeye alışsalar ve günlük hayatında da esprili bir kişilik de olsa Ezgi Mola’nın dram yüklü Safiye rolüyle izleyenleri tam kalbinden yakaladığı yorumlardan görülmekte.

Farklı dizilerde ve sinema filmlerinde rol alsa da Merve Dizdar da diziyi izleyenlerin “Daha önce nasıl farketmedim?” dedirten bir performansla izleyenleri hem şaşırttı hem de izlerken üzdü. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanındaki Çöp Apartmanı hikayesinden diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı, Salı akşamlarının en dikkat çeken ve sarsıcı dizisi olmayı başardı.

Sosyal medyada da dizi çok konuşuldu. Diziye dair neredeyse tek eleştiri, süresinin çok uzun olmasıyla ilgiliydi. Tabii bir de İnci ve ailesinin Han’ın apartmanına taşınacak olması da tesadüfü biraz zorlamak olarak adlandırılıyor ama yine de izleyici ilerleyen bölümlerde bu duruma çok da takılmayacaktır muhtemelen…

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 18

Oyuncu seçimleri ve hikaye, izleyenleri gerçekten derinden etkilemişti. Ancak sosyal medyada bir domates geyiği de dönmeye başladı.

Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye, dram dolu çocukluk yıllarından kalan bir travmayla titizlik hastalığına tutulmuş ve her şeyi defalarca kez sabunlayıp durmaktaydı. Özellikle bir domatesi defalarca sabunlayan Ezgi Mola’nın bu hali, ekran başında diziyi izleyenlerin domates görünce bu sahneyi hatırlamasına neden olmuş!

Bu yorumlardan birinde “Domates yıkarken elim sabuna gitti” sözleri dikkat çekerken bir başka yorumda da “Sabunla yıkanan domateslerin etkisinden çıkamıyorum” diyor bir izleyici. Ezgi Mola’nın sette rolü gereği bu kadar çok su ve sabunla uğraşmasının da Corona’ya yakalanmamasında bir etkin olacağını söyleyen bile var.

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 19

Tüm oyuncular için övgü dolu yorumlar yapılıyor ama tam 8 yıldır ekrandan uzak olan ve Safiye karakterinn hikayesini görür görmez oynamak isteyen Ezgi Mola’nın yeniden ekrana dönüşünü de yorumlarıyla kutluyor izleyici. Bir başka övgü dolu yorumun sahibi ise Merve Dizdar…

Sosyal medyadaki yorumlara bir kaç dakika baktığınızda bile nasıl bir alkışın koptuğunu duyabiliyorsunuz. Zira izleyici, diziyi çok beğendiğini, ekrandaki benzer dizilerden sonra çok farklı bulduğunu, hikayesini ve oyunculukları övmeye devam ediyor.

Dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor..“Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek…

İşte ilk bölüme gelen yorumlardan bazıları…

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 20

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 21

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 22

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 23

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 24

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 25

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 26

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 27

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 28

Masumlar Apartmanı'nı izleyen domates yiyemez oldu! Sosyal medyadan yorum yağıyor... 29