Ana sayfa Dizi Fragmanları Mustafa Üstündağ ve Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı mı?

Mustafa Üstündağ ve Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 18 Şubat Salı akşamı 157.bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyenlerin heyecanını yükselten bir fragman olunca da sosyal medyada etkisi büyük oldu.

Alparslan Çakırbeyli’nin avukatı Damla karakteri ile diziye katılan Sema Öztürk, öldü mü? Damla vuruldu mu? Yoksa bunlar bir oyun mu? İzleyiciler görüntülerden farklı bir durumun olup olmadığını merak ediyor.

Ayrıca Mustafa Üstündağ’ın canlandırdığı Boran’ın akıbeti merak ediliyordu. Şimdi Boran da mı öldü ve diziye veda mı edecek? İşte bu iki karakterin durumunu sorgulayan dizinin takipçileri fragmanda gördüklerine inanmak istemiyor. Tekin’in “Öldürdüler babamı reis, kıydılar babama!” feryatları izleyicileri farklı duygular yaşattı.

EDHO’nun son bölümde savaşın düşman hattında bir cephe daha açılan Hızır, ailesini korumak için büyük çaba sarf ettiği biliniyor ama düşmanları da rahat durmuyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölüm fragmanı: