Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da Ferman’ın Ali’ye tepkisinin altından ne çıkacak? (2. bölüm 2. fragmanı izle)

Mucize Doktor’da Ferman’ın Ali’ye tepkisinin altından ne çıkacak? (2. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluştu.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Mucize Doktor dizisinde 2.bölüm büyük merak ve heyecanla beklenmekte.Sosyal medyada da ciddi bir etkileşim alan Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova’nın gelişiyle 19 Eylül Perşembe akşamı nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor. Dizinin 2. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Yeni bölümde Ali, hastaya öleceğini söyleyince herkes şoke oluyor.Ferman ise Ali’nin üzerine gidiyor ve ameliyat sırasında da odadan kovuyor… Peki Ferman’ın Ali’ye karşı sert tavrının sebebi ne? İşte o sebep dizinin gidişatını değiştirebilir.

Peki 1. bölümde neler yaşanmıştı? Hatırlayalım:

Yeni evlerinde farklı bir hayata merhaba diyen Mehmet , Sevgi ve çocuklar için bu duruma alışmak biraz zaman ister. Tilki , Aylin, Gürcan ve Zeynep’in artık okul hayatı başlamalıdır. Bunun için hem evsahipleri ve aynı zamanda meraklı komşuları Reyhan bu konuda yardım eder.

Bu demektir ki, çocuklar için sahte kimlik ve düzenlenmiş belgelere ihtiyaç vardır. Sevgi bu işi hemen yapmak için harekete geçerken, Mehmet her zaman ki gibi olaya korkak bir gözle bakar ve bu yüzden tutuklanacaklarını düşünür.