Ana sayfa Dizi Haberleri Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı!

Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Trabzon’da yapılan Sen Anlat Karadeniz dizisi, bu sezon izleyicisini bir türlü mutlu edemiyor!

Dizi, 3. sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Çarşamba (18 Eylül) günü de 56. bölümü yayınlanacak.

Yeni bölüm tanıtımı kısa bir süre önce ekrana geldi ama gelir gelmez de eleştirilerin hedefi oldu!

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyicisini küstürmeye devam ediyor!

İlk sezonuyla ekranda büyük bir başarı sağlayan ve çok konuşulan dizi, senarist ve yönetmenin değişmesinin ardından 2. sezonda da kimi eleştirilere maruz kalmış ancak yine çok izlenmişti.

Vedat’ın ölmesinin ardından Nefes’in hikayesine çok fazla ekleme yapılamadı ve yeni karakterler diziye dahil oldu.

Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 12

Hazan karakterinin ilk ortaya çıktığı dönemde Tahir ile aralarında bir şey yaşanacağı ve Nefes’in diziden gideceği ihtimali izleyiciyi adeta çıldırttı!

Yeni sezonda Nefes’i gören izleyici rahatladı ama Hazan’ın hala dizide olması Sen Anlat Karadeniz takipçilerinin bir bölümünü fena kızdırıyor!

Yaz sezonunda “Hazan’ı istemiyoruz” diyerek sosyal medyada kampanya bile başlatan izleyiciler, yeni bölümlerde Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan’ı gördükçe sosyal medyadan yine eleştiri oklarını yöneltiyorlar.

Tüm bu eleştirilerin ışığında dizi devam ediyor. Yeni bölüm tanıtımında dizinin aşklarıyla konuşturan ikilisi Mustafa ve Asiye arasında yaşanan kriz, izleyenleri hiç de mutlu etmedi! Bu duruma kızan izleyici, bir de Hazan’ı fragmanda görünce iyice delirdi!

Hazan’ın kaçırılıp bir yere götürüldüğü ve Tahir ile Ferhat’ın onu bulmaya çalıştığı sahneler, Hazan’ı istemeyen izleyiciyi iyice çileden çıkardı!

Hazan’ın başına ne gelirse gelsin, ne yaparsa yapsın onu kabullenmemekte ısrarlı olan izleyici, Gülper Özdemir’in oynadığı karaktere söylemediğini bırakmıyor sosyal medyada!

Kimi eleştiri sözlerini sınırları aştığı için paylaşmak istemedik ama 56. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra diziye ve Hazan karakterine gelen eleştirilerden bazılarını da aşağıda görebilirsiniz:

Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 13 Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 14 Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 15 Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 16 Çırpınıyor ama Sen Anlat Karadeniz, artık anlatamıyor! İzleyici fragmanı görünce isyanı bastı! 17

Bu yorumlara bakıldığında izleyicinin artık Sen Anlat Karadeniz’den memnuniyetsizliği de ortaya çıkmakta. Dizinin reytinglerinin düşmesinin de izleyicinin beklentilerinin boşa çıkarılmasında bulanlar, sosyal medyada yorumlarıyla kalayı basıyor!

Bu hafta Sen Anlat Karadeniz dizisinin karşısına Kuzgun da geliyor. Star TV’nin dizisine Onur Saylak isminin de eklenmesiyle yeni sezonda daha iddialı geliyor olması, Sen Anlat Karadeniz’i reyting konusunda daha da zorlu bir sürecin beklediğini göstermekte.

İşte eleştirilere konu olan 56. bölüm 2. fragmanı: