Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da herkesin heyecanla beklediği o an sonunda geldi!

Mucize Doktor’da herkesin heyecanla beklediği o an sonunda geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi Perşembe akşamlarını parselledi ve muhteşem reyting oranlarıyla da bu sezonun en başarılı yapımı konumunda.Taner Ölmez’in başrolünde ve müthiş performansında vites düşürmeden yoluna devam eden dizide son günlerin sevimsiz bulunmaya başlanan karakteri Nazlı olmuştu.

Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı, Ali’ye karşı gönlü olmasına rağmen duygularına karşılık vermeyerek izleyicileri biraz kızdırmış idi. Ancak 22. yeni bölümde Nazlı inadı bırakıyor.Ali Vefa, öylece aşkıyla birlikte ortada kalıp da hayatının en ağır travmasını yaşamayacak…

Ali’nin her hali aşkın sesleri. Nazlı da artık kayıtsız kalamayacak olan “Ali ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum” diyerek fitili ateşliyor. Bakalım bu aşk kıvılcımları ateş olup da ortalığı yakacak mı? Zira dizide izleyiciler aşk olsun diye bir beklentisi yok. Ama Ali Vefa gibi birisinin aşkı nasıl yaşadığını deneyimlemek istiyorlar.

Mucize Doktor’da da zaten aşk meşk işlerine karşı duran büyük bir izleyici kitlesi var. Çok fazla buralara girilmesini istememişlerdi. Şimdi durum farklı, ortada savant sendromlu Ali Vefa’nın aşkı nasıl hissettiği, nasıl yaşadığı, nasıl yaşattığı ve ne tür sorunlara ne tür tepkiler verdiği gibi bilinmeyen birçok noktada sahneler yaşanacak. İşte izleyiciler bu derin sahneler için Nazlı -Ali Vefa aşkını arzu ediyor.

Bir de not… Şayet Nazlı’nın bu sözleri bir rüya olarak sunulur ise, izleyici çok kötü üzülecek senaristlerin haberi olsun. İşte Mucize Doktor 22. bölümden 2. fragman: