Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’in Babil dizisindeki gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Aslı Enver’in Babil dizisindeki gerçek yüzü ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Babil, ilk 4 bölümüyle ekranda adeta fırtına estirdi. Hatta birçok kişinin de aklını başından aldı. Diziden verilen ve günlük hayata dair de birçok ders içeren bilgiler izleyenleri afallattı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Anver ve Mesut Akusta rollerinin hakkını veren performansları ile büyük beğeni topluyor.

Babil 5.bölümü 14 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak ve dananın kuyruğunun kopacağı anlara şahitlik edeceksiniz. Eda’nın kardeşi Deniz’in İrfan’dan değil de Egemen’den olduğunu biliyordu. Abla-kardeş konuşurken bu gerçeği enişte de öğrendi ve Eda’ya bunu İrfan’a söylemesi gerektiğini söylüyor. Ancak Eda, bir daha dönmemek üzere her şeyden uzaklaşmak istiyor.

İlay patlamadan kurtuluyor ama bu sefer de Süleyman’ın “Siz birbirinizi nereden tanıyorsunuz?” şeklindeki sorusuyla karşılaşıyor. Süleyman birşeylerden mi şüpheleniyor merak içinde izleyiciler. İrfan adeta kaçar gibi gidince Egemen ortada kalıyor ki, o Egemen, geçmişin anılarını hatırlayıp İrfan’ı para elindeyken satmamıştı.

Hakan, Ayşe’nin evine gidiyor ama orada Ayşe diye birisi yaşamıyor. Ayşe, araştırmaları sürdürüyor ve İrfan’a “Hakan ile ilgili bir şey biliyorsanız lütfen bana söyleyin” diyerek dedektiflik yapıyor.Ayşe’nin “Her ne yapıyorsanız yapmayın, vazgeçin” şeklindeki sözü ise yeni bölümün şifresi gibi. Ayşe nasıl bir karakter, alt yapısında ne var? İşte bu soruların yanıtları merak ediliyor.

Aslı Enver’in Bephantol markası ile birlikte çektiği aksiyon dolu reklam filminin ve sonrasında Babil dizisinin ofis ortamındaki ikinci reklam filminin anlattıkları, bu reklam çalışması ile Babil’deki Ayşe karakteri birbiri ile bağlantılı. Yani reklamda gördüğünüz helikopterden atlama sahnesi ve diğer sahneler ileride Babil’in sahneleri olarak ortaya çıkar ise şaşırmayın.

İşte Babil dizisinin 5. bölüm fragmanı: