Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da ilk kez karşılaştılar, harika bir iş çıkardılar!

Mucize Doktor’da ilk kez karşılaştılar, harika bir iş çıkardılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde tanıştılar, birbirlerine çok iyi uyum sağladılar! 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olarak dikkat çeken Mucize Doktor dizisi, toplam 28 bölüm yayınlandı. Koronavinüs pandemisi nedeniyle ilk sezonu tamamlayan dizide, başrolde yer alan Taner Ölmez ile Sinem Ünsal’ın başarılı uyumu dikkat çekiyor.

Dizide Ali Vefa ve Nazlı karakterlerini canlandıran iki oyuncu, ilk kez birlikte projede bulunuyor. Taner Ölmez tecrübesi yüksek bir oyuncu ve Sinem Ünsal da ondan çok şeyler öğrendi.

Ali Vefa ve Nazlı’nın aşkını izleyiciler heyecanla bekliyor. Heniz daha iki karakterin aşkı noktasında ilk adımlar atılda. Dizinin 2. sezonunda izleyiciler en çok da bu aşkın nasıl ilerleyeceğini merek ediyor.

Peki Taner Ölmez ile Sinem Ünsal’ın setteki ilişkileri nasıl? Sinem Ünsal, youtube’da katıldığı programda çok iyi arkadaş olduklarını açıkladı.

Oyuncu, Taner Ölmez’i çalışma arkadaşı olarak çok sevdiğini söyledi. Sinem Ünsal, “İlk defa bu işte çalıştık, ilk defa tanışıyoruz. Taner benden çok daha tecrübeli tabii. Ben onu izlerken de beğeniyorum. Birlikte çalışmak da çok büyük bir keyif ve tecrübesinden dolayı da ondan çok şey öğreniyorum. İyi ki Taner ile partner olmuşum. Hem çok zor bir senaryo konusu gereği bir şey yapıyoruz, hem de bir o kadar duyarlı insanlarla çalışmak beni biraz daha rahatlatıyor. Endişelerimizi bir kenara bırakarak çalışabiliyoruz” açıklamasını yaptı.

Mucize Doktor'da ilk kez karşılaştılar, harika bir iş çıkardılar! 7

Senaryo geldiği zaman komple okuduğunu ve ezberinin de iyi olduğunu anlatan Sinem Ünsal, hangi sahne çekilecek ise bir gece önceden mutlaka 2 kez okuyor ve ezberliyor.

Ali Vefa ile Nazlı arasındaki dokunmadan aşk sahnesi büyük beğeni toplamıştı.

Sinem Ünsal, “Dokunmadan aşk olur mu?” şeklindeki soruyu yanıtladı. Oyuncu, “Olur, işte gördük ya oluyor, bayağı da iyi oluyor, hatta daha yoğun oluyor” dedi.