Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da kimsenin istemediği olay gerçekleşiyor!

Mucize Doktor’da kimsenin istemediği olay gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, Perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Taner Ölmez’in başrollerindeki dizide 22. bölüm 13 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak.

Dizide Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı ve Ali arkadaş kalmaya karar verirler ama bu hiç de göründüğü kadar kolay değildir. Bu durum ekran başındaki izleyiciler için de kolay olmayacak. Zira izleyici bu iki karakterin aşkını istiyordu ama şimdilik bu olmayacak gibi. Nazlı ve Ali aşkının büyük bir deneyim olacağının farkında olan izleyiciler bunu görmek istiyordu. Ali Vefa’nın hayata katılması ve hayatın içinde de sürüklenmesi otizmli bireylerin de bunu başarabileceğini anlatması bakımından çok değerli.

Bu noktada da dizide Ali Vefa -Nazlı arasında yaşanacak bir duygusal yakınlaşmanın birçok açıdan toplumsal farkındanlık ve deneyim noktasında önemli olduğu düşüncesi hakim. Mucize Doktor 22.bölüm 1. fragmanı:

Ancak ikili, bir de üstüne, bir hastanın tedavisinde fikir ayrılığına düşünce işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak. Diğer tarafta Demir’in kanser hastası babası hastaneye yatışını yapar.

Ama beklenmedik komplikasyonlar ameliyatı imkansız kılar. Ve Kıvılcım hastanede dengeleri alt üst edecek hamlesini yapar. İşte Mucize Doktor 22.bölüm 2. fragmanı: