Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan ayrılışını kimse kabul edemedi! Özge Özder ise gözü yaşlı hayranlarını böyle teselli etti…

Mucize Doktor’dan ayrılışını kimse kabul edemedi! Özge Özder ise gözü yaşlı hayranlarını böyle teselli etti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisine eleştiri yağdı. Dizide kurnazlıkları, sinsiliği ve entrikalarıyla çok sevilmese de izleyicinin gittikçe alıştığı bir karakter olmuştu Kıvılcım. Hatta diziye bambaşka bir renk ve heyecan kattığı da herkesin aşikar olduğu bir durum.

Ancak ne olduysa yeni sezonda Özge Özder’in oynadığı bu karakterin diziden ayrılacağı ortaya çıktı yaz döneminde. Herkesin şaşkınlıkla karşıladığı bu bilgi sonrasında Özder’in, nasıl bir hikaye ile diziden ayrılacağı merak konusu oldu. Malum, hamileydi ve hastaneyi ele geçirmek için bambaşka planlar yapıyordu.

Dün akşam (17 Eylül) sezonun ilk bölümüyle ekranlara geldi Mucize Doktor dizisi. Kıvılcım, karnı burnunda bir haldeydi ve doğacak bebeğinin heyecanını yaşarken bir yandan da daha ılımlı bir kişi olmayı başarmış bir halde dikkatleri çekti.

Ancak bir suçlunun kaçmak için kullandığı Kıvılcım, kapatıldığı kazan dairesinin patlaması sonucu ağır yaralandı. Ameliyat sırasında Ali Vefa ve Ferman arasında anneyi mi bebeği mi öncelikli kurtarmak gerektiği konusunda tartışma yaşandı. Ali Vefa, Kıvılcım’ın yüzde 80’i yanan bedeni nedeniyle büyük acılar çekip zaten yaşayamayacağı düşüncesiyle bebeği kurtardı.

Bu şekilde de Kıvılcım diziden ayrılmış oldu. Tabii bu ayrılığın ardından diziye sosyal medyadan eleştiriler de geldi. Özge Özder’in hayranları da onun diziden ayrılmasına çok üzüldüklerini ifade ederken pek çok kişi de ağladığını saklamadı.

Oyuncu da kendisinin gidişine hayli üzülen hayranlarını Bodrum’daki evinin bahçesinde çekilen renkli bir foto ile teselli etmeye çalıştı.

Özder, diziden neden ayrıldığı ile ilgili bir açıklama yapmazken, dizide yaşanan facianın ardından günlük hayattaki gayet neşeli ve iyi haliyle hayranlarını selamladı.

İşte o paylaşım:

Dünün gözü yaşlı mesaj sahiplerine… Bodrum’dan kucak dolusu sevgi ve öpücüklerle …???????? @toyranofficial

Mucize Doktor'dan ayrılışını kimse kabul edemedi! Özge Özder ise gözü yaşlı hayranlarını böyle teselli etti... 7