Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik, kendi pozuyla dalgasını geçti!

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik, kendi pozuyla dalgasını geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam (18 Eylül) yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelecek. 15 sezondur ekranlarda olan dizi, yeni hikayeler, sürpriz isimlerle yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtımları da dönmeye başlayan dizinin çekimleri biraz geç başlamıştı.

Ancak ekip deneyimli ve uzun yıllardır birlikte çalıştıkları için kısa bir süre içinde sezonun ilk bölümü de Eylül bitmeden yetişmiş oldu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yanı sıra dizinin dikkat çeken karakterlerinden Zeliş’i oynayan Yüsra Geyik de yeni sezonda rolüne devam ediyor.

Geyik, günlük hayatında da sosyal medyada etkin bir isim ve ilgiyle takip edilen genç bir oyuncu. Yüsra Geyik’in son sosyal medyadaki paylaşımı ise Arka Sokaklar dizisi ile ilgili oldu. Küçük yaşlarından beri dizilerde rol alan ve ekran önünde olan Yüsra Geyik, başarılı performansıyla da dikkat çeken bir isim.

Oyuncu, yeni sezon öncesinde, dizinin başlamasına saatler kala hayranlarına bir hatırlatma yaparken, aynı zamanda da kendi kendisiyle dalgasını geçti.

557. bölüm ile ekrana giriş yapacak olan Arka Sokaklar’ı takipçilerine aşağıda yayınladığı fotoğrafla hatırlatan Yüsra Geyik, ‘Polis arabasına yaslanıp poz vermek mi’ etiketiyle de kendi kendisiyle dalgasını geçti.

İşte o paylaşım:

Hazırsanız…
Başlıyoruz!
15.Sezon 557. Bölümüyle Arka Sokaklar bu akşam başlıyor ???? #arkasokaklar #polisarabasınayaslanıppozvermekmi
???? @aslievirgen

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik, kendi pozuyla dalgasını geçti! 7