Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan habersiz gönderilen iki ünlü, eski dizilerine rakip oldu

Mucize Doktor’dan habersiz gönderilen iki ünlü, eski dizilerine rakip oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 28 bölümlük ilk sezonunda çok başarılı bir performans sergiledi. Dizinin ekibinde yer alan isimler de daha geniş hayran kitlelerine ulaşma imkanı elde etti. Mucize Doktor dizisi hem tüm oyuncu kadrosu için hem de Fox TV için adeta bulunmaz bir nimet..

Bu kadar önemli bir dizinin ekibinin de kendi içinde dostluk ve arkadaşlık içinde olduğu da biliniyor. Mucize Doktor, birçok oyuncunun kadrosunda yer almayı arzu ettiği yapımlardan birisi konumuna geldi.

Dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder, en kötü karaktere hayat veriyordu. Ancak Kıvılcım’ın da bu kötülüğünün ardından kendince haklı sebepleri vardı. Dizinin bir anlamda kötü ihtiyacını karşılayan Kıvılcım, artık ikinci sezonda yok…

Haziran ayında Mucize Doktor dizisinin 2. sezon konsepti ortaya çıktığında Özge Özder’in kadroda yer almadığı ortaya çıktı. Bir de yeni katılan Merve Dizdar’ın ekip ile ilişkisi kesilmişti. Bu iki ünlü isim yeni sezonda yeni dizilerle Mucize Doktor’a rakip oluyor.

Mucize Doktor'dan habersiz gönderilen iki ünlü, eski dizilerine rakip oldu 8

Özge Özder, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Sadakatsiz isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz, psikolojik bir gerilim yapımı. BBC’nin Doktor Foster dizisinden uyarlanıyor…

Mucize Doktor'dan habersiz gönderilen iki ünlü, eski dizilerine rakip oldu 9

Merve Dizdar ise yeni sezonda TRT1 ekranlarında çok merak edilen Çöp Apartmanı isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ile birlikte başrolde yer alan Merve Dizdar için Mucize Doktor’dan gönderilmek, kariyeri için yeni bir kapının açılmasını sağlamış oldu.