Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un büyük başarısına şimdi de Yeni İstanbul dizisi talip oldu!

Mucize Doktor’un büyük başarısına şimdi de Yeni İstanbul dizisi talip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinde doktorlarla ilgili yapımlar her zaman ilgi çekti ve bu noktada da birçok ismin popüler hale geldiği Doktorlar dizisi unutulmazlar arasında yer alıyor. Mucize Doktor dizisi de o kadar başarılı bir yapım oldu ki, Türkiye sınırlarını aşan başarısı da hep konuşuldu. Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in muhteşem performansı da başarının en önemli nedenlerinden birisiydi.

Doktor dizilerine yeni açılım TRT1 sayesinde geldi ve Ozan Akbaba’nın başrolündeki Kasaba Doktoru dizisi de iyi sonuçlar aldı. İlk sezonu geride bırakan Kasaba Doktoru dizisinin beklenilenden biraz daha az etki yapmasına rağmen, ikinci sezonda daha iyi reytingler alması mümkün. Dizinin sezonun sonlarına doğru, yani ekran başındaki izleyicilerin çok azaldığı bir dönemde yayınlanması handikapı oldu. Hazal Subaşı, Vildan Atasever ve Deniz Can Aktaş’ın da başrolünde yer aldığı Kasaba Doktoru, ikinci sezonda ise çok daha iyi reytingler elde edebilme konusunda iddialı bir proje.

Mucize Doktor'un büyük başarısına şimdi de Yeni İstanbul dizisi talip oldu! 9

Yeni sezonda ise O3 Medya’nın New Amsterdam dizisinin yerli versiyonu olarak Yeni İstanbul ile ortaya çıkması, yeni bir adım olacak. Kasaba Doktoru dizisinin Mucize Doktor’un ulaştığı noktaya gelmesi pek mümkün görünmüyor. Ancak Eylül ayında başlayacak yeni kış sezonunda Yeni İstanbul dizisi için şartlar uygun gözüküyor.

Tansel Öngel’in Masumlar Apartmanı projesindeki başarılı çıkışının ardından Yeni İstanbul dizisinde yer alacağının ortaya çıkması hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu. Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe’yi de projeye katmaya çalışan yapımcı, büyük oynadığını bu hamlesi ile göstermiş oldu.

Mucize Doktor'un büyük başarısına şimdi de Yeni İstanbul dizisi talip oldu! 10

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir karakteri ile hala hafızalarımızda yer alan Ulaş Tuna Astepe, TRT1 ekranındaki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde beklediği sonuçları alamadı.

Dizi ilk başta iyi çıkış yaptı ama sezon sonunda da büyük ilgi kaybı yaşandı. Yenilenme süreci içindeki Barbaroslar’dan ayrılan Ulaş Tuna Astepe’nin görüşmelere başlaması yeni sezonda yeniden televizyon ekranında olmak istediğini de gösteriyor.

Mucize Doktor'un büyük başarısına şimdi de Yeni İstanbul dizisi talip oldu! 11

Yeni İstanbul dizisinin oyuncu kadrosu konusunda iddialı adımlar atan O3 Medya, Mucize Doktor dizisinin elde ettiği büyük popülerliği referans alacaktır. Sonuçta bir doktor dizisi yapılacak ise bundan sonra her yapımcının hedefi de Mucize Doktor’un ulaştığı başarıyı tekrarlamak veya onun üzerine çıkmak olacaktır.