Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlııtuğ ile Beren Saat buluşması, Aşk-ı Memnu bıkkınlığına takıldı!

Kıvanç Tatlııtuğ ile Beren Saat buluşması, Aşk-ı Memnu bıkkınlığına takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin yıllar sonra bir film projesi için yeniden bir araya gelecek olmasının büyük bir önemi var. Ancak iki ünlü ismin yerli hayranları açısından bu durumun eskisi kadar çok heyecan yaratmadığı gerçeği de ortada. Yabancı hayranlar sosyal medya ortamında bu buluşmaya daha çok ilgi gösterdi.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül ve Bihter karakterleri geçmişe mazi kalmadı. Kanal D her yıl dizinin tekrarlarını yayınlayarak gündemde tuttu ve ikili zaten yıllardır bir şekilde insanların göz önünde olmaya devam etti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar boyunca hep Aşk-ı Memnu dizisi ile hem sosyal medyada hem televizyonda hem de magazin gündeminde hep konuşuldu.

Durum böyle olunca da yıllar önce çekilen bir dizinin tekrarlarının sürekli yayınlanması, iki ünlü oyuncunun sürekli gündemde kalması olumsuz bir etki yarattı. Buna Aşk-ı Memnu bıkkınlığı da diyebiliriz. Diziyi sevenler kabul etmeyecektir ama yıllardır hep aynı konular ısıtılıp ısıtılıp kamuoyunun önüne konulmuyor mu?

İki ünlü ismin yıllar sonra bir araya gelmesi de bu durum nedeniyle o kadar büyük etki yaratmadı. Çünkü zaten kamuoyunda Aşk-ı Memnu üzerinden yıllardır sürekli gündem oluyorlardı.

Kıvanç Tatlııtuğ ile Beren Saat buluşması, Aşk-ı Memnu bıkkınlığına takıldı! 8

Bu durumu sosyal medya yansımasından da görebilirsiniz. Türk izleyiciler için Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin yeniden bir araya gelmesi sosyal medyada büyük bir yankı oluşturmadı. Ancak yabancı hayranlar bu ikilinin yeni bir aşk filminde bir arada olmalarına daha yoğun destek verdi. Filmin Netflix’te yayınlanacak olması yurt dışında önemli bir başarı kazanma potansiyelini beraberinde getiriyor.

2010 yılında final yapan Aşk-ı Memnu dizisinden 12 yıl sonra iki ünlü isim yeniden bir araya getirmek yapımcı açısından büyük başarı. İzleyiciler açısından da yeni bir proje yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat ikilisini izlemek değerli bir süreç.

OGM Pictures imzasını taşıyan yeni aşk filminin hikayesini Nuran Evren Şit yazdı. Gönenç Uyanık’ın yönetmenliğini yapacağı filmle ilgili ilk açıklamayı Kıvanç Tatlıtuğ yapmıştı. Çekimler için ABD’ye gideceği bilgisini de veren oyuncunun hayranları gelişmeleri merakla bekliyor.

Kıvanç Tatlııtuğ ile Beren Saat buluşması, Aşk-ı Memnu bıkkınlığına takıldı! 9

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve okuma provalarında karşılaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un hikayede nasıl karakterleri canlandıracakları da merak edilen detaylardan.

Bazı sahneleri İstanbul’da bazıları ise New York’ta çekilecek filmin Netflix’te yayınlanacak olması da yurt dışındaki hayranlar için önemli bir detay. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yurt dışındaki hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor.