Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım dizisinin sosyal medya atağı ses getirdi!

Seni Kalbime Sakladım dizisinin sosyal medya atağı ses getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Seni Kalbime Sakladım dizisi, perşembe akşamları alternatif yapımlardan birisi oldu. Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ise iyi gitmiyor. Üçüncü bölümü yayınlanan dizinin en büyük şansı kamu yayıncısı TRT1’de olması.

Kara Tahta dizisinin de reytingleri iyi gitmiyor ama TRT1, erkan final kararından geri adım atarak dizinin devam etmesini sağladı. Şimdi de benzer bir durumun Seni Kalbime Sakladım dizisi için gerçekleşme ihtimali de çok yüksek. Yaz döneminin romantik komedi dizilerinden olan Seni Kalbime Sakladım, Sevda Erginci’nin ilk kez bu türdeki bir yapımda rol almasına vesile oldu.

Dram dizilerinden sonra oyuncu Seni Kalbime Sakladım dizisinin kendisine çok iyi geldiğini açıklamıştı. Ancak üç bölüm geride kaldı ve reytinglerde ciddi bir yükseliş yok. Yani reyting sorunu yaşayan yapımlar arasına katılan Seni Kalbime Sakladım için şimdilik bir erken final endişesi de yok.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin sosyal medya atağı ses getirdi! 8

TRT1, kamu yayıncısı olmanın da sorumluluğu ile dizileri özel kanallar gibi hemen harcayan bir strateji izlemiyor. Bu yüzden de izleyiciler rahat.

Seni Kalbime Sakladım oyuncuları üzerinden ise sosyal medyada üzerinden bir etkileşim adımı atıldı. Her perşembe günü artık dizi oyuncuları canlı yayın ile sosyal medyada yer alarak hayranlarına seslenecek.

TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”, 14 Temmuz Perşembe akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizi oyuncuları yeni bölüm öncesinde Instagram üzerinden canlı yayın yaptı, izleyicilerin sorularını yanıtladı. Keyifli yayın sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, şirket yöneticisi Zeynep ile valelik yapan Civanmert’in sürprizlerle dolu aşk hikâyesini konu alan “Seni Kalbime Sakladım” izleyenleri memnun etti. Ancak reytingler konusunda bir memnuniyetsizlik de var. Sosyal medyanın gücünü kullanarak dizinin daha geniş kitlelere ulaşması arzu ediliyor ve bu amaçla da instagram üzerinden canlı yayınlar ile etkileşim yaratılması hedefleniyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin sosyal medya atağı ses getirdi! 9

Perşembe günü ekip, dizi setinden canlı yayın yaptı. Instagram üzerinden gerçekleşen yayın, Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız’ın moderatörlüğünde gerçekleşti. İki güzelin yanı sıra dizi oyuncularından Ekin Mert Daymaz, Ali Öner, Berke Üsdiken, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran ve yönetmen Şenol Sönmez, yayına bağlanan izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Üçüncü bölüm öncesi yapılan Instagram canlı yayınında, Türkiye ve dünyadaki fanlardan gelen soruları yanıtlayan oyuncular, 10 dakika gibi çok kısa bir sürede izlenme rekorları kırdı. Ekip, her hafta yeni bölüm öncesi Instagram’dan canlı yayın yapacaklarının da müjdesini verdi. Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci’nin yanıtladığı sorular, bölüm öncesi hem ekibi hem izleyicileri keyiflendirdi.