Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’un kamera arkası eskiden eğlenceliydi, şimdi dehşete düşürüyor!

Mucize Doktor’un kamera arkası eskiden eğlenceliydi, şimdi dehşete düşürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz Özel –Mucize Doktor’un kamera arkası koronavirüs salgınına davetiye gibi! Mucize Doktor dizisinin kamera arkasında sıcacık dostluklar var. Dizinin aile gibi olan ekibinin 25.bölümdeki set ortamı yayınlanan video ile ortaya çıktı. Oyuncuların keyifli anları, set çalışanlarının yoğun çabalarının yer aldığı kamera arkası görüntüleri, Mucize Doktor dizisinin youtube kanalında paylaşıldı.

Koronavirüs salgını öncesinde gayet normal olan ancak bugünlerde sosyal mesafenin korunmasının salgının yayılmaması için ne kadar önemli olduğu ortada. Ancak sosyal mesafenin dizi setlerinde oluşturulmasının mümkün olmadığını anlatan görüntüleri kamera arkasında bulabilirsiniz. Dizide Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna ile bir çalışanın önce birbirlerine sarılıp ardından da “Temas yok” demeleri, set ekibinin koronavirüs konusunu bildiği ama tam bir farkındalık oluşmadığını da gösteriyor.

Mucize Doktor'un kamera arkası eskiden eğlenceliydi, şimdi dehşete düşürüyor! 8

Mucize Doktor’un Mart ayının başında yayınlanan 25. bölümünün kamera arkası görüntüleri, o günler için normal iken şu anda bunu izleyenler koronavirüsün dizi setlerinde ne kadar hızla yayılabileceğini ve birçok oyuncuya, set çalışanına bulaşabileceğini çok iyi anlatıyor.

Sosyal mesafenin korunmasının mümkün olmadığı,herkesin iç içe çalıştığı, hiçbir izolasyon ve koruma tedbirinin de böyle bir ortamda virüsün yayılmasını önleyemeyeceğini anlatan görüntüler bunlar.

Mucize Doktor'un kamera arkası eskiden eğlenceliydi, şimdi dehşete düşürüyor! 9

Koronavirüs tehlikesi olmasa set arkasının ne kadar keyifli eğlenceli geçtiğini, ayrıca oyuncuların ne kadar samimi olduklarını ve şakalaşmalarının da ne kadar güzel olduğunu söyleyebilirdik. Örneğin, Onur Tuna ile Taner Ölmez’in şakalaşması var ki, adeta efsane görüntüler.

Muhtemelen 2020 yılının Şubat ayında çekilen bu görüntüler sırasında koronavirüs henüz bu kadar yaygın değildi ve tehlikenin boyutunu da kimse net olarak bilemiyordu. İşte Mucize Doktor 25.bölüm kamera arkası: