Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı ve sevgilisi Ali Vefa’nın küçüklüğü Gizli Saklı’da bir araya geldi!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı ve sevgilisi Ali Vefa’nın küçüklüğü Gizli Saklı’da bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde izleyiciyi güzel bir sürpriz bekliyordu. Mucize Doktor’un Nazlı’sı ve sevgilisi Ali Vefa’nın küçüklüğü Gizli Saklı’da bir araya geldi.

Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Son dönemin çok sevilen iki oyuncusunun gizli polisi canlandırdığı polisiye komedi dizi dün akşam ikinci bölümüyle Fox TV ekranındaydı.

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyiciyi tatlı bir sürpriz bekliyordu. Fox TV’nin unutulmaz dizisi Mucize Doktor’un iki karakteri karakteri karşı karşıya gelmişti. Sinem Ünsal Mucize Doktor dizisinde, otizmli doktor Ali Vefa’nın sevdiği kadın Nazlı’yı canlandırıyordu. Ali Vefa’nın çocukluğuna da genç oyuncu Adin Külçe hayat veriyordu.

Mucize Doktor’un Nazlı’sı ve sevgilisi Ali Vefa’nın küçüklüğü Gizli Saklı’da bir araya geldi! 7

Ali Vefa’nın çocukluğu dizi süresince ekrana gelen geri dönüşlerle izleyicinin karşısına çıkıyordu. Dolayısıyla Nazlı’yı ve Ali Vefa’nın küçüklüğünü canlandıran oyuncular Mucize Doktor dizisinde hiç karşı karşıya gelmedi. Gizli Saklı dizisinde aynı sahnede yer aldıklarında ise izleyiciye eski güzel dizileri Mucize Doktor’u hatırlatan hoş bir sürpriz oldu.

Dün akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Gizli Saklı’da Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı birbirine çok yakıştırıldı, izleyici bu iki ismi partner olarak çok sevdi. İki genç oyuncunun başarılı uyumu ekrana yansırken, kimi izleyiciler her ikisinin de gayet iyi şekilde rollerini yaptıklarını düşünüyor.

Fox TV’nin Gizli Saklı’sı ve Kanal D’nin Seversin’i yaz boyunca çarşamba akşamlarının rakibi olacak. Geçen hafta ilk kez karşı karşıya gelen iki diziden kazanan Gizli Saklı olmuştu. Fox TV dizisi reytinglerde Seversin’i geride bırakmayı başardı.