Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un oyuncusu Exxen’in dizisinde ortaya çıktı! Ayrılıyor mu?

Mucize Doktor’un oyuncusu Exxen’in dizisinde ortaya çıktı! Ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Acun Ilıcalı’nın yeni yılda yayın hayatına başlaması beklenen dijital platformu Exxen için çekilecek olan bir dizide, Mucize Doktor’un oyuncusunun da ismi geçiyor. Daha önce yayınlanmış olan Bez Bebek ve Sihirli Annem gibi dizilerin yeni versiyonlarının çekileceği Exxen’de ayrıca yeni projeler de yer alacak.

Bu projelerden birisi de Öğrenci Evi isimli bir dizi. Bu diziyle ilgili olarak bir süredir hazırlıklar sürüyor ve yeni isimler de duyuruluyor.

Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yapacağı ve TİMS&B tarafından çekilecek olan Öğrenci Evi isimli dizide Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu rol alıyor. Yakında çekimlerinin başlaması beklenen diziyle ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, diziyle ilgili bazı gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre genç oyuncu Serra Pirinç de diziye katılan son isimlerden birisi oldu. TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinde Ceylan karakterine hayat vermişti.

Ayrıca dizinin kadrosuna üç ismin daha katıldığı bilgisini de vermekte. Buna göre Ceyda Düvenci ve Arzu Gamze Kılıç’ın yanı sıra, şu anda Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncusu Murat Aygen’in de kadroya dahil olduğu bilgisini vermekte.

Mucize Doktor'un oyuncusu Exxen'in dizisinde ortaya çıktı! Ayrılıyor mu? 7

Aygen’in, Öğrenci Evi dizisinde Vedat isimli bir karakteri oynayacağı da belirtiliyor. Murat Aygen’in Mucize Doktor dizisinde hala oynuyor olması da kafaları karıştırdı ancak ikisi farklı platformlar olduğu için oyuncunun iki ayrı projede oynamaya devam etmesi de olası.

Zira pek çok oyuncu aynı anda hem dijital platformda hem de televizyonda iş yapabiliyor.