Ana sayfa Sinema Mucize Doktor’un temposu kesmedi, Onur Tuna yeni projeye başlıyor!

Mucize Doktor’un temposu kesmedi, Onur Tuna yeni projeye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, yıllardır yüksek tempo ile çalışan ve az dinlenen isimlerden birisi…2011 yılında Hayat Devam Ediyor ile oyunculuk kariyerine adım atan Onur Tuna, Bir Küçük Eylül Meselesi isimli filmde 2014 yılında rol almıştı.

Yine 2014 yılında başladığı Filinta dizisinde uzun süre rol alan Onur Tuna, ardından Cesur Yürek, Yasak Elma ve Mucize Doktor dizileri ile ara vermeden her sezon yeni bir işte kendisine yer buldu.

2020 yılında Tuvana Türkay ile Ağır Romantik isimli filmde de rol alan Onur Tuna, Mucize Doktor ile de son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Onur Tuna, Mucize Doktor’un 2. sezon çekimlerine başladı ama çalışmaya da doyamadı. Oyuncu, şimdi de yeni bir proje ile gündemde. Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı, Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur isimli kitabından uyarlanan yeni filmin erkek başrolü ise Onur Tuna oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Murat Şenöy’ün yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerine yakında başlanacak. Medyapım imzalı olan filmin hazırlıkları sürüyor. Onur Tuna da zamanının önemli bir bölümünü hem Mucize Doktor setinde hem de film setinde geçirerek yoğun temposunu sürdürecek.