Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy hayranlarına bir iyi, bir kötü haber! Setlere dönüyor ama…

Çağatay Ulusoy hayranlarına bir iyi, bir kötü haber! Setlere dönüyor ama…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Feriha Koydum ile popüler olan genç oyuncu Çağatay Ulusoy, daha sonra Medcezir ile çıtayı bir üste taşımıştı.

Oyuncunun 2016-2017 sezonunda Show TV’de yayınlanan İçerde dizisindeki başarılı performansının ardından takipçileri, hayranları onu yeni bir dizide tv ekranlarında görmek için can atıyor.

Oysa Çağatay Ulusoy, daha büyük oynamayı ve risk almayı tercih ediyor! Son olarak Netflix’in tüm dünyada izlenen Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinde oynadı.

Yabancı ülkelerde de izlenen dizi, aynı zamanda Netflix’in ilk Türk dizisi olma ünvanını da taşıyor.

Çağatay Ulusoy hayranlarına bir iyi, bir kötü haber! Setlere dönüyor ama... 8

Fantastik bir hikayenin kahramanı olarak 4 sezon boyunca dizinin başrolündeydi oyuncu. Dizi 4. sezonuyla bir süre önce final yaptı.

Yeni sezonda pek çok tv dizisinden kendisine teklif gitti. Önce Barbaros isimli TRT’nin dizisinden Çağatay Ulusoy’ın kabul ettiği haberi duyuldu. Tabii onu televizyon ekranında görmek isteyen hayranları bu haberi coşkuyla karşıladı.

Ancak ne olduysa Ulusoy, daha sonra bu dizide oynamaktan vazgeçti.

Bir başka iddialı yapım olan Şeref Sözü dizisinden de teklif aldı oyuncu. Tims&B yapım tarafından Show TV için hazırlanan diziyle de görüşmeler yapıldı ancak Çağatay Ulusoy bu diziyi de kabul etmedi.

Son gelen haber ise Çağatay Ulusoy’un hayranlarını mutlu edecek ama buruk bir mutluluk!

Zira başarılı oyuncu dizide değil ama bir filmde oynayacak. Hayranlarının bir nebze de olsa bu filmde oyuncuyu izleme şansları var.

OGM Pictures imzalı filmin ismi ‘Mücadele Çıkmazı’. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, filmin çekimleri başladı…

Çağatay Ulusoy hayranlarına bir iyi, bir kötü haber! Setlere dönüyor ama... 9

Dram türündeki filmin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in yazdı. Yönetmenliğini ise Can Ulkay yapacak.

Çağatay Ulusoy’un yeni bir dizi projesiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak oyuncuya pek çok teklif gittiği tahmin ediliyor. Bakalım yeni sezonda televizyonda olmayı tercih edecek mi?