Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un yeni bölümünü oyuncular bile iple çekiyor!

Mucize Doktor’un yeni bölümünü oyuncular bile iple çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor, yeni sezonun en başarılı yapımı konumunda… Elde ettiği reytingler ile rekorlar kıran dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder, instagram hesabından perşembe günü yayınlanacak 15.bölümden görüntüler paylaştı.

Özge Özder, yeni bölümden bir hayli emin… “Bu bölüm bir başka olacak… Perşembe’yi iple çekenler?” ifadesiyle fragmanı instagram hesabından paylaşan Birce Akalay, dizi hayranlarının heyecanını da artırdı. Peki yeni bölümde izleyicileri ne bekliyor?

 

Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder’in başrollerinde yer aldığı yapımın 15.bölümünde özel bir gece düzenleniyor. Bu geceye katılan Ali Vefa, ışıklar ve sesler yüzünden kendini kötü hissediyor. O anlarda Ali Vefa büyük acı çekerken, Nazlı ise onu sakinleştirmek için çalışacak. Ali Vefa’nın gözlerini alan ışıklar ve kendinden geçtiği halleri geceye damga vuracak. Tüm bunlar Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım’ın bir oyunu mu, bu da merak ediliyor…

Dizinin yeni oyuncusu Yasemin Özilhan’ın canlandırdığı Ela ise Ali Vefa’nın sırrını çözüyor. Ela, Ali’nin birisini sevdiğini anlıyor. Tüm detayları dizide bulabilirsiniz.