Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı bir ödül daha kazandı, mutluluğuna diyecek yoktu!

Müge Anlı bir ödül daha kazandı, mutluluğuna diyecek yoktu!

tarafından ker_def

Müge Anlı’yı çok mutlu eden ödül… atv ekranında hafta içi sabah saatlerinde izleyicilerle buluşan Müge Anlı, hem cinayet hem kayıp hem de şantaj, tehdit gibi konularda önemli olayları takip ediyor, sonuçlandırıyor… Birçok cinayet davasını çözen, suçluların adalete teslim edilmesi için elinden geleni yapan Müge Anlı ve ekibi, bu işi başarıyla sürdürüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çok izlenmesinin yanı sıra sık sık da ödüller kazanıyor. 19 yıldır yayında olan magazinci.com sitesinin genel yayın yönetmeni Nurettin Soydan, bugünkü programın konuğu oldu. Magazinci.com tarafından 2018 yılını en başarılı televizyon programı ödülünü kazanan Müge Anlı’nın mutluluğuna diyecek yoktu. Ünlü sunucu ödülünü aldı ve teşekkürlerini iletti. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…