Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Canlı Yayın merak edilenler

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Canlı Yayın merak edilenler

tarafından ker_def

Atv’de sabah kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Fatma Demir cinayeti ile ilgili konular konuşulmaya devam ediyor. 5 Haziran’daki canlı yayında Demir’in ailesi yine ekrandaydı. Peki neler yaşandı?

Fatma Demir cinayetinde son gelişmeler yine masaya yatırıldı ve konu derinlemesine incelendi. Fatma Demir cinayeti çözülebilecek mi yoksa faili meçhul olarak mı kalacak, işte bu soru akılları karıştırmakta? Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran canlı yayında başka neler oldu, size aktaralım.

NECLA, GÜLADİYE VE HİDAYET YENİDEN GELECEK Mİ?
Hatırlanacağı gibi Fatma Demir cinayeti ile ilgili olarak gözaltına alınan Necla, Güladiye ve Hidayet serbest bırakılmıştı. Bundan sonrasında neler olacağını herkes merak etmekteydi. Canlı yayına üç kişinin tekrar gelip gelmeyeceği herkes tarafından merak ediliyor.

YARIM ASIRDIR GÖRMEDİKLERİ ANNELERİ BULUNDU
Fatma ve Sevim isimli iki kız kardeş, 50 yıl önce babalarından ayrılan ve hiç görmedikleri annelerini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulunarak konuyu gündeme getirdiler. Daha sonra iki kız kardeş amacına ulaştı, anneleri bulundu. Annenin ikinci evliliğini yaptığı ortaya çıktı. Bu evlilikten  7 çocuğu olduğu öğrenildi ve 41 torunu ortaya döküldü. Anne çok yaşlı olduğu için stüdyoya getirilememişti.. Ama erkek kardeşler kızları alarak annelerine götürmek için Müge Anlı’ya geldiler ve programa konuk oldular.

BİLAL TÜRKASLAN BULUNDU
Bir başka önemli gelişme ise 800 ton altını olduğu iddiası ile eşinin gözleri önünde kaçırılan Bilal Türkaslan’ın bulunması oldu. Kaçıran kişiler, Bilal Türkaslan’ı ormanlık alana bıraktığı ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi ormanlık alarak giderek bırakıldığı yerden Bilal Türkaslan’ı aldı.