Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı 6 Haziran Fatma Demir cinayeti ve Bilal Türkaslan gerçeği

Müge Anlı 6 Haziran Fatma Demir cinayeti ve Bilal Türkaslan gerçeği

tarafından ker_def

Atv ekranlarında sabah kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 6 Haziran günü yayınlanan yeni bölümünde uzun süredir gündeme gelen Fatma Demir cinayeti ele alındı. Programda yaşanan gelişme ile heyecan daha da artarken Demir’in kızı telefonla yayına bağlandı ve katil bulunana kadar işin peşini bırakmayacağını söyledi. Daha sonra Bilal Türkaslan konusuna devam edildi.

İşte programda yaşananlar:

Hatırlayacağınız gibi Bilal Türkaslan’ın eşi programa başvuruda bulunmuştu ve maskeli kişiler tarafından eşinin kaçırıldığını anlatmıştı. Bunun üzerine Müge Anlı bir çağrıda bulunarak Türkaslan’ı kaçıran kişilere onu bırakmalarını istedi. Bu çağrılar en sonunda karşılık buldu. Müge Anlı’nın dün yayınlanan canlı yayını sırasında Bilal Türkaslan, kendisini kaçıranlar tarafından ormanlık alana bırakıldı. Bilal Türkaslan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 6 Haziran’daki  canlı yayına katıldı mı? Merak edilen diğer konu ise gerçekten Bilal Türkaslan’ın 800 ton altını var mı?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 6 HAZİRAN NELER OLDU?
Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Haziran son bölümünn en başında Bilal Türkaslan konusuna girilmedi. Kızılay Başkanı’nın konuk olduğu programda, izleyicilerden Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaçlar için SMS üzerinden yardımlar toplandı. SMS’lerde rekor sayıya ulaşılması dikkat çekti. Bilal Türkaslan konusuna ise daha sonra geçildi. 800 ton altının yerini bildiği iddia edilen Bilal Türkaslan, 12 gün önce kaçırılan adamlar tarafından ormana bırakılmıştı. Yayına katılan konuklarık Bilal Türkaslan’ın 800 ton altının yerini bildiğini söylediler. Hattae daha önce de 700 ton altın çıkardığını bile iddia ettiler. Türkaslan’ın eşi programda yaptığı konuşmalarla dikkat çekti, bu iddiaların hepsini yalanladı. Görgü tanıkları altın hikayesini ise doğruluyor